- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
felora:)
tag
válasz
KaliJoe #24767 üzenetére
Szia!
Eddig fasza, nagyon jóóó, eljutottam addig, hogy meg van a legördülő menüm, az + pont, hogy címet is adhattam neki, de még annyi kéne, hogy pl. ha kiválasztom a legördülő listából, hogy "IGEN" akkor generálja be, az "A16"-os cellába, hogy pl. "OKÉ", ha a "NEM"-et választom ki, akkor azt generálja be, hogy: "NEM OKÉ". azt hogyan?
Ja! még annyit, hogy minden cellának majd a szöveget az "A16"-osba kell begenerálnia, szépen egymás után.
-
tag
sziasztok!
segítségre lenne szükségem, egész pontosan abban, hogy szeretnék olyant létrehozni, hogy:
"A1, A2, A3, stb..." oszlopban kiírva adott szöveg, a "B1, B2, B3, stb..." oszlopban pedig egy legördülő menüt szeretnék ami csak annyit tartalmazna, hogy IGEN/NEM és annak megfelelően ahogy ezt kijelölöm generálna egy szöveget a táblázat aljára. nem tudom mennyire ördöngösség ez, ha esetleg van valaki, aki tudna segíteni ebben az jelezzen légy szíves.
nagyon megköszönném. megkönnyítené kicsit a munkámat.
-
tag
sziasztok! a táblázatkezelőben szeretnék segítséget kérni. hogyan tudnám megcsinálni a következőt: minden egyes cellában 8 szám van, 1 és 20 között. ebből van kb 100db. azt szeretném, ha kiírná nekem a 8 leggyakoribb számot. milyen képlet alapján lehetne ezt megcsinálni? köszönöm a választ előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- Medence topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest