- Yettel topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
perfag
aktív tag
válasz
Medcomp #8463 üzenetére
"táblázatokban semmi makrót nem használok" - ennyi infó nekem teljesen elég - mert akkor fogalmam nincs!
Egy próbát megér: Microsoft Információs Központ:. Kipróbáltam a legalsó menüpontot (Változó idejű rendelkezésre állás) - nem adják könnyen a bőrüket! A folyamaton végighaladva egy helyen azt mondja a lefagyásra, hogy a víruskeresőtől van. Én is azt mondanámDe azért megnézném, mi van ha lekapcsolom a hálózatot és kikapcsolom a víruskeresőt is. Mentés próba 25-ször - aztán vagy ettől van, vagy tudom, hogy nem.
-
perfag
aktív tag
válasz
Medcomp #8461 üzenetére
Ez így nagyon kevés infó. Ha jogtiszta, akkor a Microsoft támogatáshoz is fordulhatsz a problémáddal, lehet, hogy a fájlt is el kellene küldened nekik. [
Csak ötlet: velem akkor fordult hasonló elő, amikor a makróimban ErroHandler volt és debug-oltam. Na, ettől elszállt párszor, nem csak a Mentés másként gombtól
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged