- Mobil flották
- Yettel topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
m.zmrzlina #9094 üzenetére
Látom, azt az egyenlőséget sem értetted (ami nem egyenlőség), pont azért írtam, mert arra gondoltam, hogy azon elmeditálsz, hogy mi is rossz a kérdéseddel...
Sebaj, túl vagyunk rajta...Azt én pontosan tudom, hogy Delila_1 "ott van a szeren" az Excelben és Ő szereti is azt amit csinál, de ha azokat a szabályokat betartja, ahogy én is nekiláttam a feladatnak
# Nincs segédoszlop
# Nincs makró
# Univerzális a képlet (nem csak idén működik, hanem bármely évben, az első héttől kezdve)
# Csak annyi adat van megadva, amit scott_free korábban felvázolt (pl A1 tartalmazza, hogy hányadik hétr kíváncsi, ami lehet 1 is)nos ezen feltételek mellett biztos vagyok benne, hogy
1. van annyira "vehemens" hölgyemény, hogy megoldja (kihívásnak tekinti vagy csak remek agytornának)
2. de biztosan nem fog egy "10 centis" képlettel előállni...scott_free
Ha olyan fontokat használsz, ami teljesen hétköznapi, minden OS tartalmazza alapból stb, akkor természetesen másik gépen is megmaradnak. Természetesen, ha Te telepítettél valami külső betűkészletet és az a másik gépen nem található meg, akkor valamelyik szabvány betűtípussal fogja helyettesíteniSemmi gond (tudom, hogy ez furcsán hangzik) de nekem az ilyen feladatok kikapcsolódást jelentenek sokszor. Ha épp nem kódolok, vagy (mint épp most 2 napja) gépeket rakok össze és telepítek (hajnalig még 2 új lapost kell életre kelteni), akkor tényleg jó egy kicsit a szürkeállományt megtornáztatni, ezzel a feladattal (meg feltételekkel) rendesen meglehet és az felüdülés ilyenkor számomra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest