Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Fire/SOUL/CD

félisten

válasz m.zmrzlina #9094 üzenetére

Látom, azt az egyenlőséget sem értetted (ami nem egyenlőség), pont azért írtam, mert arra gondoltam, hogy azon elmeditálsz, hogy mi is rossz a kérdéseddel... ;]
    Sebaj, túl vagyunk rajta...

Azt én pontosan tudom, hogy Delila_1 "ott van a szeren" az Excelben és Ő szereti is azt amit csinál, de ha azokat a szabályokat betartja, ahogy én is nekiláttam a feladatnak
    # Nincs segédoszlop
    # Nincs makró
    # Univerzális a képlet (nem csak idén működik, hanem bármely évben, az első héttől kezdve)
    # Csak annyi adat van megadva, amit scott_free korábban felvázolt (pl A1 tartalmazza, hogy hányadik hétr kíváncsi, ami lehet 1 is)

nos ezen feltételek mellett biztos vagyok benne, hogy
    1. van annyira "vehemens" hölgyemény, hogy megoldja (kihívásnak tekinti vagy csak remek agytornának)
    2. de biztosan nem fog egy "10 centis" képlettel előállni... :N

scott_free
    Ha olyan fontokat használsz, ami teljesen hétköznapi, minden OS tartalmazza alapból stb, akkor természetesen másik gépen is megmaradnak. Természetesen, ha Te telepítettél valami külső betűkészletet és az a másik gépen nem található meg, akkor valamelyik szabvány betűtípussal fogja helyettesíteni

Semmi gond (tudom, hogy ez furcsán hangzik) de nekem az ilyen feladatok kikapcsolódást jelentenek sokszor. Ha épp nem kódolok, vagy (mint épp most 2 napja) gépeket rakok össze és telepítek (hajnalig még 2 új lapost kell életre kelteni), akkor tényleg jó egy kicsit a szürkeállományt megtornáztatni, ezzel a feladattal (meg feltételekkel) rendesen meglehet és az felüdülés ilyenkor számomra. :K

Új hozzászólás Aktív témák