Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
ulrik19
üzenetére
Köszönöm!

Végül is megoldottuk egyszerűbben, a trükk annyi volt, hogy mielőtt a TC-ben kiválasztottam a Másolás a vágólapra minden adattal együtt + útvonallal menüpontot, előtte az érintett mappára nyomtam egy CTRL+B-t, ami ugye egyben mutatja az összes tartalmazott fájlt, és ezeket kijelölve már tökéletes volt. A parancsot pedig én is ismertem, hogy nem jutott ez eszembe..

-
válasz
ulrik19
üzenetére
Hali!
Midig tanul az ember, bevallom Assembly, Pascal/c/c+++(DOS), Pascal/c/c++(Windows), PHP stb nyelven már írtam könyvtárszerkezet bejáró kódot, VBA-ban még nem, jó látni ezt is.

ulrik19 #6550
Remek! Ha így közelítjük meg a dolgot, akkor szvsz nem lehet segédoszlop nélkül megvalósítani.MÁS
Megkaptam a linket a "gondolkodós" feladatokhoz. Vannak köztük programozói feladatok, ezt persze minden érdeklődő nyugodtan nézze meg, de ha pl c/c++-ben nem tudsz megírni egy kódot, aminek a feladata egy 8x8-as sakktáblát lólépésben úgy bejárni, hogy minden mezőt érintsen, akkor VBA-ban sem fogod tudni. A programozóihoz, programozói (és több esetben matematikai) ismeretek szükségesek.
A többi feladat (is) tényleg érdekes, mindenki válassza ami szimpatikus. A főoldalt linkelem be, a lap tetején az Archívum menüben találhatjátok a konkrét feladatokat. [link]A linkért köszönet illeti Vasinger! fórumtársunkat!

Fire.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Tervezzen neked chipet a Samsung!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- 3D nyomtatás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Eladó 2db Pixel 7
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50