- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Így teljesít a Nubia Z80 Ultrában az új Snapdragon
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sprite75
tag
válasz
Delila_1 #44343 üzenetére
Az új sor makró van modolba, a sorszámozós amit írtál az pedig a 2020 nevű lapon.
Így kellene lennie?Ha futtatom az új sor makrót akkor kapom ezt a hibát.
De csak abban az esetben ha a sorszámozósban a Target <> "" az egyik feltétel, ha ezt elhagyom akkor nincs ez a hiba.
Viszont működésileg jó lenne ha benne lenne a Target <> "" feltétel, mert ugye ha ez nincs benne akkor bármi kerül a Q uszlop valamelyik sorába (akár véletlenül egy betű szám helyett vagy egy Del gomb) már le is fut a sorszámozás, és ha ezt nem veszi észre aki majd használja akkor a sorzámok nem lesznek megfelelőek.Mivel én még mindíg nem vágom enniyre ezt a makró témát ezért fogalmam sincs, hogy miért van ez a hiba az új sor makró futtatásakor, de ezekre rájöttem amit fentebb írtam
Majdnem biztos vagyok benne, hogy az új sor makró sem tökéletes mert azt is én alakítottam ilyenre egy másik táblázatból kiszedve.
üdv
Gabi
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3469, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest