-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
koob
senior tag
1. multilanguage, de semmi változás nem történik, mégha eltávolítom a Magyar-t az engedélyezett nyelvekből akkor sem.
Alapértelmezett-be, Engedélyezett-be angol-t állítok de nem változik meg a program újraindítására sem!
3. ha belekattintasz egy cellába duplán akkor egy másik sheet-re ugrik (az adatokkal teli *.XLS-ben)... szerintem ismered. (adatbányászatot nem én találtam ki...)
#2468 igazad van (de te is megkeverted az útmutatást rendesen ;)), majd lefordítom magamat, ha addig nem jön válasz a gyorsbillentyű-kombinációkra, műveletek leírására (a lényeg az Excelben való mozgás-cella-kijelölés-kalkuláció esszenciájának az megismerése lenne, mert pl. egy 3200 soros adatokkal teli fájlban már nem lehet egyesével keresgélni, húzogatni egérrel, hanem keményen menne a billentyűzet CTRL, SHIFT, Function billentyűk használata...).
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 256GB 1 év garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest