Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Tucatszámú OnePlus élvezheti a legfrissebb Androidot
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
matekmatika
üzenetére
''A képlet olyan egyenlet, amely műveleteket végez a munkalap adataival. A képletek matematikai műveleteket, például összeadást vagy szorzást hajtanak végre, munkalapértékeket hasonlítanak össze, és szövegeket fűzhetnek össze. A képlet hivatkozhat az azonos munkalapon, más munkalapon, vagy akár másik munkafüzet valamely munkalapján lévő cellákra.''
Ez az exel súgója...
Ezek szerint képlettel is meg lehet csinálni? -
törölt tag
válasz
matekmatika
üzenetére
közben továbbolvastam, és rájöttem a SZUM parancs értelmére
De így is vagy 12 óra munkával készült el a táblázat
Na jó egy másik m.lapra át vannak irányítva az értékek, ráadásul az keresztben van, szal egyesével csináltam azt is. Ha makrózni kell, akkor általam biztos nem lesz, ha csak valaki meg nem írja, ki van zárva h. vagy 200 órát üljek a gép előtt, és utánna jöjjek rá h. hülye vagyok hozzá
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De így is vagy 12 óra munkával készült el a táblázat
Na jó egy másik m.lapra át vannak irányítva az értékek, ráadásul az keresztben van, szal egyesével csináltam azt is. Ha makrózni kell, akkor általam biztos nem lesz, ha csak valaki meg nem írja, ki van zárva h. vagy 200 órát üljek a gép előtt, és utánna jöjjek rá h. hülye vagyok hozzá
Fferi50