- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- Fotók, videók mobillal
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- iPhone topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Alcantara és „fa” hátlappal várható a Razr 70 Ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CobraKai
csendes tag
Sziasztok!
Segítség kellene Access 2013-as Excel file csatolás, és frissítéssel kapcsolatban, de az Access topic halott.
Első körben az lenne a cél, hogy csatoljak 3, általam csak olvasható file-t a helyi hálózatról, és a bekerülő adatokat időről időre frissítsem. A frissítés alatt azt is értem, hogy időről időre módosulnak a rekordok, néhány törölve is lesz, illetve újak is kerülnek hozzá.
A sima csatolás lenne az legjobb elméletileg, de nem tudom megoldani hogy:
- csak azokat az adatokat hozza át, amire nekem van szükségem,
- a 3 Excel file adatai között a megfelelő kapcsolatot alakítsak ki, mivel az oszlopok adattípusai mások, és nem enged pl. számhoz szöveget kapcsolni.Jelenleg úgy van megoldva, hogy becsatoltam a szükséges file-okat, ezekből a szükséges adatokat hozzáfűztem egy-egy helyi táblához (az adattípus így már megadható), de a frissítés itt nem a legtökéletesebb.
Milyen módszerrel lehetne:
- vagy korrekten csatolni a nekem szükséges adatokat
- vagy rendszeresen, és megbízhatóan frissíteni a csatolt táblából importált adatokatElőre is köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i3 1215U, 8GB RAM, SSD, jó akku, Thunderbolt 4 - számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50