- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a OnePlus Nord 6
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CobraKai
csendes tag
Sziasztok!
Segítség kellene Access 2013-as Excel file csatolás, és frissítéssel kapcsolatban, de az Access topic halott.
Első körben az lenne a cél, hogy csatoljak 3, általam csak olvasható file-t a helyi hálózatról, és a bekerülő adatokat időről időre frissítsem. A frissítés alatt azt is értem, hogy időről időre módosulnak a rekordok, néhány törölve is lesz, illetve újak is kerülnek hozzá.
A sima csatolás lenne az legjobb elméletileg, de nem tudom megoldani hogy:
- csak azokat az adatokat hozza át, amire nekem van szükségem,
- a 3 Excel file adatai között a megfelelő kapcsolatot alakítsak ki, mivel az oszlopok adattípusai mások, és nem enged pl. számhoz szöveget kapcsolni.Jelenleg úgy van megoldva, hogy becsatoltam a szükséges file-okat, ezekből a szükséges adatokat hozzáfűztem egy-egy helyi táblához (az adattípus így már megadható), de a frissítés itt nem a legtökéletesebb.
Milyen módszerrel lehetne:
- vagy korrekten csatolni a nekem szükséges adatokat
- vagy rendszeresen, és megbízhatóan frissíteni a csatolt táblából importált adatokatElőre is köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
- GAMING PC! Ryzen 7600X / RX 7800 XT / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 700w! BeszámítOK
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- PC Architech NOVA Gamer PC
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50