- Milyen külső akkumulátort mobileszközökhöz?
- Picit késett, de befutott a Vivo V70 FE is
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
dargelot
senior tag
Nos a tesz hétvége alatt eddig 14 órát tettem bele és sok tapasztalattal lettem okosabb. Jó a játék csak ha nem este megy fel az ember több perc mire talál meccset, gondolom ranked-en még több. Aztán van egy kis egyensúlytalanság. Először defend mód lehetetlen a szörnyek, hogy nyerjen, még Krakennel is, a többi szörny meg egyből meghal az őrtornyoktól. Az aréna mód egész jó, én főként szörny-lidérccel megyek, s az tud is aprítani, DE egy jó csapat ellen nagyon kis esélye van a szörnynek, pl egy bevédekező csapat ahol ott van Maggie és a kis csatlósa aki tud újraéleszteni, Sunny robotja vagy Bucket robotjai is tudnak frusztálóak lenni, de a legjobban kiegyensúlyozatlan vadász az Lazarus. Ő hunt módban ha életben mard mindig feléleszti a barátait halott módból és nincs semmi következménye. Ezek miatt már azt mondom nem érdemes megvenni, hisz egyáltalán nincs fent játékos csak nagyon kevés és hogy valamit tudj elérni vagy nagyon jó szörnynek kell lenned, bár akkor sem garantált a nyerés mint ahogy írtam, vagy kell egy csapat a vadászathoz.
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Gumi és felni topik
- Linux kezdőknek
- Micro Four Thirds
- bambano: Bambanő háza tája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Awesome Navy használt, megkímélt 6 hónap garancia
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Ultra 7 255U 5.2GHz 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest