- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpazzMaticus
tag
A sztorival semmi probléma, a game fűfajában kifejezetten jó lett, és a vége is rendben van, én a hard-on, de már normal-on is két rendszer közötti átmenetnél megjelenő durva nehézségi tüskékről beszélek, ami akkor jön elő ha követni szeretnéd a tőrténetszálat mert érdekelne, és nem grindolsz pár szintet előtte ...
Konkrétan előfordult velem hogy a következő csillagrendszer első enemyjét megkarcolni sem tudtam, vissza kellett mennem az előző szektorba szintezni nem is keveset a bounty-missionokkal. (Főleg amikor a pajzs/ armor/veapon resist-ek a játek közepétől fontosak lesznek.)
Pedig én alapvetően szeretem az ilyen játékokat, de itt szerintem nincs meg az egyensúly sajnos történetmesélés, és fejlesztések húzása között.
LvL 20-felett a fejlődés lelassul, a különféle upgrade-ekhez meg túl sok cuccot, időt kér az én ízlésem szerint.Ne érts félre nem lesz dögunalmas, -MMO-kon edződött veteránok csak legyintenek erre amin én itt rinyálok a game-et kipróbálva, csak nekem pont a történet érdekessége miatt sokszor voltak ilyen "lapos" óráim a játékban, amikor unott fejjel nyomtam a küldetéseket sorozatban, meg vadásztam az épp specifikus cuccra...
De ettől pl. ez a játék nálam még mindíg a "qrva jó" kategóriába esik, és csak ajánlani tudom.
Látszik hogy a készítők szeretik a game-üket, tele van jó ötlettel is, a harcok brutál hangulatosak, intenzívek, érdemes felfedezni a világot mert rele van érdekességgel, a kezelés f@sza, a szektorok/űrhajók jól néznek ki, jó kis űrlövölde ez, néhány idegesítő f@szssággal, de ez egy "AAA" indie játék.
-
SpazzMaticus
tag
Úgy ahogyan írja. Bár szeritem is egy jó játék, amimt a tényleg jól sikerült sztori/felfedezős/"puzzle" részét félrerakod, egy rohadtul repetitív grindelős " mikoresikmánkiazaqrvaepiclootaminekemkéne" looter-shooterré válik.
És ami a fő baj, hogy a vége felé magasabb szinteken rá is vagy kényszerülve hogy grindolj, az "utolsó szintek" enemy leveljei miatt.
"Csöppet" itt is túltolták a végén a gyűjtögetős cuccok mennyiségkövetelményeit.Mondjuk van benne legalább sztori mód is, csak úgy meg lényegtelenné válik a játék sava-borsát adó "build"-elés, meg a játékmechanika nagy része, az meg olyan könnyű.
Ha meg kihívást is akasz, akkor meg sajnos muszáj grindolni is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Formula-1
- Battlefield 2042
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- Eladó ASUS ROG STRIX GTX1080Ti 11Gb videókártya
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest