Új hozzászólás Aktív témák
-
SpazzMaticus
tag
A sztorival semmi probléma, a game fűfajában kifejezetten jó lett, és a vége is rendben van, én a hard-on, de már normal-on is két rendszer közötti átmenetnél megjelenő durva nehézségi tüskékről beszélek, ami akkor jön elő ha követni szeretnéd a tőrténetszálat mert érdekelne, és nem grindolsz pár szintet előtte ...
Konkrétan előfordult velem hogy a következő csillagrendszer első enemyjét megkarcolni sem tudtam, vissza kellett mennem az előző szektorba szintezni nem is keveset a bounty-missionokkal. (Főleg amikor a pajzs/ armor/veapon resist-ek a játek közepétől fontosak lesznek.)
Pedig én alapvetően szeretem az ilyen játékokat, de itt szerintem nincs meg az egyensúly sajnos történetmesélés, és fejlesztések húzása között.
LvL 20-felett a fejlődés lelassul, a különféle upgrade-ekhez meg túl sok cuccot, időt kér az én ízlésem szerint.Ne érts félre nem lesz dögunalmas, -MMO-kon edződött veteránok csak legyintenek erre amin én itt rinyálok a game-et kipróbálva, csak nekem pont a történet érdekessége miatt sokszor voltak ilyen "lapos" óráim a játékban, amikor unott fejjel nyomtam a küldetéseket sorozatban, meg vadásztam az épp specifikus cuccra...
De ettől pl. ez a játék nálam még mindíg a "qrva jó" kategóriába esik, és csak ajánlani tudom.
Látszik hogy a készítők szeretik a game-üket, tele van jó ötlettel is, a harcok brutál hangulatosak, intenzívek, érdemes felfedezni a világot mert rele van érdekességgel, a kezelés f@sza, a szektorok/űrhajók jól néznek ki, jó kis űrlövölde ez, néhány idegesítő f@szssággal, de ez egy "AAA" indie játék.
-
SpazzMaticus
tag
Úgy ahogyan írja. Bár szeritem is egy jó játék, amimt a tényleg jól sikerült sztori/felfedezős/"puzzle" részét félrerakod, egy rohadtul repetitív grindelős " mikoresikmánkiazaqrvaepiclootaminekemkéne" looter-shooterré válik.
És ami a fő baj, hogy a vége felé magasabb szinteken rá is vagy kényszerülve hogy grindolj, az "utolsó szintek" enemy leveljei miatt.
"Csöppet" itt is túltolták a végén a gyűjtögetős cuccok mennyiségkövetelményeit.Mondjuk van benne legalább sztori mód is, csak úgy meg lényegtelenné válik a játék sava-borsát adó "build"-elés, meg a játékmechanika nagy része, az meg olyan könnyű.
Ha meg kihívást is akasz, akkor meg sajnos muszáj grindolni is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi belépő szinten
- iPhone topik
- Hardcore café
- E-roller topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest