- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
Aktív témák
-
I_Am
veterán
Nem kell VS totyik. Mindkettőnek van külön témája tessék ott gyülekezni a fanoknak, nem pedig itt vitázni feleslegesen.
Zárva. -
Kovacsgabor
tag
Szerintem egyértelmű, hogy a WoW sokkal jobb.
-
Slayer Valor
őstag
Sztem az Everquest2 az mindenképpen jobb. A WoW időközben nagyon elmesésedett már, és még nagyon drága. Arról nem is beszélve, hogy milyen a harc.... volt szerencsém kipróbálni, és eléggé izé... lassú.
EQ2-t még nem próbáltam, de videókat láttam, képeket is, és én jobbnak ítélem mint a wowot.
-
AI
tag
Van egy mmorpg guru haverom, íme az ő véleménye: wow-ot inkább a fiatalok nyomják, eq2-t az idősebbek. Ő mind a kettőt tolja, innen az info.
(amúgy +1 az eq2-re) -
asimov
aktív tag
Én egyértelműen WoW.
Miért? Mert végigjátszottam az összes elődöt, és mindig is mozgatta a fantáziám egy ilyen fajta Warcraft.
Amugy meg az EQ2 is biztos jó, csak nem ismerem a világát...
És melyik Warcraft fan ne álmodozott volna róla, hogy végre bekerüljön a világába?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
bélanéni
őstag
szerintem az lehet a gond, hogy nem a magyar embör pénztárcájához vannak igazítva a MMORPG-ra fordítandó költségek. elég kevesen lehetnek olyanok, akik megengedhetik maguknak ezt a plusz terhet. főleg ha figyelembe vesszük, hogy ez egy igencsak időrabló műfaj: ha valaki nagyon sokat gürizik és télleg van pénze, annak meg elég ideje nincs rá, szóval kétszer is meggondolja, hogy akkor meg érdemes-e erre áldozni.
-
kokobe
őstag
up?
-
kokobe
őstag
up?
-
kokobe
őstag
up!
-
kokobe
őstag
up!senkinek nincs véleménye a két jatekról!
-
én oda megyek ahova haverok
Torzi meg Dop
de eq2-t preferálom. olcsobb is lesz, meg közelebb áll hozzám az.
de ne tessék félre érteni wow is nagyon jo -
banani
tag
Sztem nem kétség!!!
WoW -
Szőrös
veterán
jaj csak ezt ne . swg fórumon is akkor vita volt belőle , hogy ihajja /nem is sikerült kimaradnom belőle/.warcraft fan körmeszakadtáig fogja WoW-ot védeni. Mások meg /pl én is / úgy is EQ2-t vagy mást tart szimpatikusnak.
-
kokobe
őstag
várom mindenkinek a véleményét!
-
kokobe
őstag
nekem videók és cikkek alapján mindenféleképpen jobban tetszik az everquest 2 mint a wow grafika és a róla leirtak alapján mindenfélekképpen!De már nagyon szeretném kipróbálni mind a kettőt!
-
DopeBob
addikt
na ez engem is érdekel
-
kokobe
őstag
na az lenne a topic lényege hogy nektek menyik game tetszik jobban videók cikkek és aki már játszott vele játékélmény és grafika alapján!?
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged