Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Yettel topik
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Több dologban is első lett a Motorola Edge 60 Fusion
- Mobil flották
-
Mobilarena
A topikban hirdetni TILOS! A hirdetések helye a HA-n van.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pörp
senior tag
Szia!
Megpróbáltam a lvl2 q20-ast. Sima ügy volt tenguval. Sajnos azonban semmit se dobott a faction bs. Teljesen üres volt. A loot is 10 misi értékű t2 rigalap volt mindössze.
A nagyobb gondom az volt, hogy a Torin Tacs névre hallgató személyt nem találtam meg. Nem is tudtam merre keressem 7 szobán át. Mérgemben dobtam rá egy cancelt, mert nélküle meg nem adható le. Aztán írtam egy petíciót, hogy had csináljam meg újra. Te hol találtad meg ezt az embert??? Köszi!
Szerk: Már úgy látom elolvasták a peticiómat, újra megkaptama küldit.
Szerk2: azt válaszolták, hogy nem tudnak segíteni az item pontos hollétében, úgyhogy lépjek kapcsolatba más játékosokkal ha ebben segítség kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Nintendo Switch 2
- Motoros topic
- Path of Exile 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- További aktív témák...
- Üzletből, Macbook Pro Retina 16" 2021,M1 Pro 10mag 32GB RAM/1TB SSD/Metal 16magGPU/Liquid Retina XDR
- Üzletből, Macbook Pro Retina 16" 2021,M1 Pro 10mag 16GB RAM/512 SSD/Metal 16magGPU/Liquid Retina XDR
- Üzletből, garanciával, MacBook Pro Retina Touch Bar 13" Gray, 2018, i7-2,7GHz/16RAM/512GB SSD/magyar
- Kingston Fury Beast DDR4 2x8GB 3200Mhz CL16 RGB
- ReMarkable 2 tablet újszerű, extrákkal!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest