- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
-
Mobilarena
Esik a hó!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yaye
őstag
válasz
(ÉN)közPONT #2863 üzenetére
Egyrészt mert a fogas nem a Normafához megy, másrészt nem is indul Moszkva tér kaliberű közlekedési csomópontról. Utóbbin segítene ha összekötnék az 56-os pályájával hogy el tudjon menni a Moszkváig.
-
Yaye
őstag
válasz
MyKonzerv #2847 üzenetére
És különben milyen ember ez a Ropos? Mindig is kíváncsi voltam hogy vajon miféle primitív tahók lelik élvezetüket a megállók szétrugdosásában. Jó lenne egyszer az arcával betörögetni pár hirdetőtáblát és megálló-üvegfalat, persze csak a szórakoztató látvány végett... bocs de ez kikívánkozott belőlem.
-
Yaye
őstag
Esik, szakad, ömlik, kavarog, gyönyörű. Az utcákon némán vánszorognak az autók a puha fehér úttesten (köztük nemrég még én is), és a város -ami ilyenkor, és szinte csak ilyenkor szép- valami furcsa narancssárga fényben úszik, még a levegő is világít. Nagyon tetszik, szeretem a hóesést. Ha nem a belvárosban laknék, és holnap (azaz már ma) nem kéne reggel kelnem, akkor most kimennék sétálni egy nagyot.
Különben -0.5 fokot mutat a hőmérőm, de Budán mindig legalább 2-3 fokkal hidegebb van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest