Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- VoLTE/VoWiFi
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Stratégiai játékoknál is hiányolom a komplexitást, utoljára a Castles 2 volt (úgy 30 éve) amiben nem csak harcolni (Total War), vagy csak építkezni (Stronghold - igen, van egy statikus várvédés benne, de ez azért nem fullos háborúzás), vagy nyersanyagokat termelni (Settlers) lehetett, hanem mindent együtt. Azóta is várom a folytatását, klónját, mert szerintem ilyennek kéne lennie egy stratégiának.
Ugyanígy a GTA is egy komplex játék, ami sokkal többet nyújt mint pár heist, hosszabb távon is leköti az embert. Szerintem ennek a kategóriának is így kéne kinéznie, ahogy a Rockstar megmutatta. Másolja is mindenki (Mafia, Just Cause, Saints Row, True Crime, Sleeping Dogs, meg az apró), de eléggé sikertelenül. Mindből hiányzik valami, ami a GTA-ban megvan.
A CS és a COD mindkettő egy megkurtított Stalker.
Egyik doboz, a másik csőjáték, de a "mész és lősz"-ön kívül nincs bennük semmi extra. Pedig jó lenne valami versenyképes, mert GTA-ból nagyon ritkán jelenik meg új rész. -
Dr. Akula
félisten
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Nem egyedinek mondanám, hanem egy erősen megkurtított GTA-nak. Miért jó az ha kevesebbet kapsz a pénzedért?
-
-
Dr. Akula
félisten
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
A Saints Row az komolytalan, a Mafia még elmegy egynek, ha már az RDR2-t is unja az ember.
De ez nem sok. -
Dr. Akula
félisten
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Leginkább mindennek ami a GTA-ban van. Ha már a rokksztár ilyen keveset csinál belőle.

-
SQX_Barto
addikt
Mar majdnem megorultem, hogy a Valve megtanult 3-ig szamolni, de aztan rajottem nem Valve jatek
-
BlackDevil
aktív tag
Én jól elbaromkodtam a 2-vel. Kíváncsi leszek a kövi részre!
-
Dr. Akula
félisten
Ez a Payday csak annyi, hogy a GTA-ból kivágtak mindent ami nem heist? Néztem róla videókat, de semmi mást nem csinálnak.
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
good, good
-
TESCO-Zsömle
titán
SHIELD, SHIELD!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- UGREEN NASync DXP6800 Pro NAS, i5 1235u (10-mag), 8/32GB DDR5, 6 lemezhely, 2x10G, 2x Thunderbolt 4
- Z840 - 2x E52697 v4 18 core 2.3GHz - 1000w tap - 32 GB DDR4 - 3 év garanciával
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- LENOVO LEGION PRO 7 16" WQXGA i9-13900HX RTX 4080 32GB 2TB NVMe SSD MAGYAR VÁSÁRLÁS/SZLA/BILL.
- ASUS ROG Strix G18 Gamer laptop , i9 14900HX , 16GB DDR5 , 2K 240HZ , RTX 4060
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 27% - MSI MAG CORELIQUID 240R V2 AIO vízhűtés!
- Acer Nitro 5 - 15,6"FHD IPS 144 Hz - i5 10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyik doboz, a másik csőjáték, de a "mész és lősz"-ön kívül nincs bennük semmi extra. Pedig jó lenne valami versenyképes, mert GTA-ból nagyon ritkán jelenik meg új rész.
De ez nem sok.