Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kloden
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám, ha valaki tud vmi javaslatot, szívesen fogadnám:
Vettem egy új alaplapot, ASUS P5LD2-SE-t. Csak utána vettem észre, hogy csak egy ATA-csatlakozó van rajta, nekem meg mindkét vinyóm és mindkét optikaim is ATA.
Nem baj, vettem hát egy ''Ultra ATA IDE Controller Card''-ot. Sosem volt még dolgom ilyenekkel... Betettem hát PCI-ba, (nagynehezen telepíteni is sikerült) de ha az optikaikat kötöm rá, nem ismeri fel a gépem, csak ha a vinyókat kötöm rá,azokat rögtön látja.
Kérdésem az lenne, hogy az ilyen kártyákkal fel lehet-e valahogy ismertetni a CD/DVD-ket? Vagy csak vinyót lehet rájuk kötni?
Másik kérdésem, hogy azóta minden ujraindításnál win bootoláskor előjön a CHKDSK, ellenőrzi az egyik vinyót. Semmi hibát nem talál, és indul a windows. Ezt nem tudom mért csinálja, a meghajtók label-je nem változott meg pedig. Ötlete valakinek?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Enterprise PM893 1,92TB/ SATA 2,5" SSD 4db/ számla-garancia
- WELOCK smart lock ToucA51 okoszár
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760 i7 13700K 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-11G I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest