- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- A Motorolának is a Bose hangol
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondani valója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kloden
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám, ha valaki tud vmi javaslatot, szívesen fogadnám:
Vettem egy új alaplapot, ASUS P5LD2-SE-t. Csak utána vettem észre, hogy csak egy ATA-csatlakozó van rajta, nekem meg mindkét vinyóm és mindkét optikaim is ATA.
Nem baj, vettem hát egy ''Ultra ATA IDE Controller Card''-ot. Sosem volt még dolgom ilyenekkel... Betettem hát PCI-ba, (nagynehezen telepíteni is sikerült) de ha az optikaikat kötöm rá, nem ismeri fel a gépem, csak ha a vinyókat kötöm rá,azokat rögtön látja.
Kérdésem az lenne, hogy az ilyen kártyákkal fel lehet-e valahogy ismertetni a CD/DVD-ket? Vagy csak vinyót lehet rájuk kötni?
Másik kérdésem, hogy azóta minden ujraindításnál win bootoláskor előjön a CHKDSK, ellenőrzi az egyik vinyót. Semmi hibát nem talál, és indul a windows. Ezt nem tudom mért csinálja, a meghajtók label-je nem változott meg pedig. Ötlete valakinek?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- SATA SSD 256GB // 512GB // Számal + Garancia //
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest