Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Limitálható, de nem kikapcsolható a YouTube Shorts mobilon
Új hozzászólás Aktív témák
-
obre
csendes tag
Sziasztok.
Nem vagyok járatos a fórumon remélem jó helyre írom a bajom...
Egy elég érdekes problémám van az asztali gépemmel amire nem találok megoldást. Kb 3 hónapja kezdődött egyik bekapcsolást követően nem tudtam ráklikkelnek a felhasználói fiókok ikonjára, mozgott az egér de ha klikkeltem lényegében semmi nem történt... Újra raktam az Xp-t a probléma továbbra is fenn állt, a friss xp-n se tudtam ráklikkelni az ikonokra, ismét újra raktam felhasználói fiókok nélkül, ugyanez a probléma jelent meg nem tudtam a tálcára kattintani csak az asztalon lévő mappákra, majd miután megnyitottam néhány ablakot helyre állt minden a következő ujraindításig, ez 1-2 napig fent állt aztán visszatért minden a régi kerékvágásba hirtelen rendesen működött a rendszer.
Egészen mostanáig, ismét előjött a hiba, most egy Win7-et raktam a gépre de mikor betölt ismét nem tudok ráklikkelni a tálcára, csak egy CTRl+ALT+DEL kombináció lenyomása utána kel életre a rendszer...Konfiguráció: AMD Athlon 64 2800+, MSI K9N Platinum, 2 GB DD2 mem, 7600 GT 512 videókari és 480 giga háttértár
A segítséget előre köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Hyundai, Kia topik
- Beperelte a Motorola a fél közösségi médiát
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mini-ITX
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMING PC! Ryzen 7600X / RX 7800 XT / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 700w! BeszámítOK
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- Motorola Edge 50 Fusion 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest