- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
obre
csendes tag
na most ismét újra lett indítva a gép és már működik rendesen, totál nem értem :S
-
obre
csendes tag
Sziasztok.
Nem vagyok járatos a fórumon remélem jó helyre írom a bajom...
Egy elég érdekes problémám van az asztali gépemmel amire nem találok megoldást. Kb 3 hónapja kezdődött egyik bekapcsolást követően nem tudtam ráklikkelnek a felhasználói fiókok ikonjára, mozgott az egér de ha klikkeltem lényegében semmi nem történt... Újra raktam az Xp-t a probléma továbbra is fenn állt, a friss xp-n se tudtam ráklikkelni az ikonokra, ismét újra raktam felhasználói fiókok nélkül, ugyanez a probléma jelent meg nem tudtam a tálcára kattintani csak az asztalon lévő mappákra, majd miután megnyitottam néhány ablakot helyre állt minden a következő ujraindításig, ez 1-2 napig fent állt aztán visszatért minden a régi kerékvágásba hirtelen rendesen működött a rendszer.
Egészen mostanáig, ismét előjött a hiba, most egy Win7-et raktam a gépre de mikor betölt ismét nem tudok ráklikkelni a tálcára, csak egy CTRl+ALT+DEL kombináció lenyomása utána kel életre a rendszer...Konfiguráció: AMD Athlon 64 2800+, MSI K9N Platinum, 2 GB DD2 mem, 7600 GT 512 videókari és 480 giga háttértár
A segítséget előre köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Gamer PC - R5 2600, RX 580 és 16gb RAM + GARANCIA
- HP ProDesk 600 G2 SFF PC, Intel 6. generációs CPU, SSD és RAM nélkül
- Gamer PC - i5 13400f, RX 6700 XT és 16gb RAM
- i5 10500/ RX6600XT/32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- i7 8700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 400G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged