Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
oromisu
csendes tag
Az a feltölthető keret nem vonz, baromság. A MasterCard-os Telenoros sem lenne rossz, de ahhoz meg SIM kártyát kellene NFC-sre cseréltetni, ami baromság. Külföldi alternatívák nincsenek? Nem akarom elhinni, hogy egyik országban sincs még olyan, amibe bármelyik kártya feltölthető, maximum csak adott országban letölthető. Na de persze az APK-t letöltöm.
-
oromisu
csendes tag
Sziasztok!
Elkezdtem visszaolvasni, keresni, de nem találtam, úgyhogy előre is sorry, ha volt róla szó (és biztos volt). Milyen alkalmazások vannak, amikkel idehaza lehet NFC fizetést használni, de nem kell hozzá spéci bank kártyája vagy SIM csere? Külföldi appok nincsenek, amik működnének akármilyen bankkártyával?
Erste bankos vagyok, master cardom van és amúgy telenoros. Már a mobiltárca is akkora baromság volt anno, mikor 6-7 éve még a Google Wallet-et is tudtam használni... de szép is volt. Valami hasonló jó lenne. Köszi a válaszokat előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- TCL LCD és LED TV-k
- Nintendo Switch
- EAFC 25
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Linux haladóknak
- Tőzsde és gazdaság
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, EliteDesk 800 G3 i3-6100T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest