Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r #5530 üzenetére
Igen, de, ha még szöszmötöl valamit az eladó, és a terminál még nem kéri a kódot, csak 5mp múlva, addigra megint lekapcsol a kijelző.
Már rááll a kezem, hogy feloldom a zárolást, nagyobb összegekhez úgyis szükség van rá. -
vlevi
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r #5527 üzenetére
Igen, működik, de azt én már megszivtam egyszerkétszer. Bekapcsolom a kijelzőt, de mire oda érintem, addigra megint kikapcsol, ezért sikertelen a fizetés.
Egyszerűbb ujjlenyomattal feloldani a kijelző zárását, mert akkor van kb 1 perc, amíg fizethetek. -
vlevi
nagyúr
Nekem (Samu Galaxy A54) az NFC beállításainál nincs ilyen, feloldás beállítás.
Az viszont eddig elkerülte a figyelmemet, hogy a telefont fel kell ébreszteni, de nem kötelező unlockolni. Mivel az unlock az ujjlenyomat olvasóval kb ugyanannyi idő, mint megnyomni a bekapcs gombot, így szinte mindegy, hogy csak felélesztem, vagy unlockolom is azonnal...
-
vlevi
nagyúr
Bocsi, azthiszem, én indítottam el a lavinát
Ugy indult, hogy a Google wallet leírása szerint kisebb összegű fizetéssel meg a telefont sem kell(ene) unlockolni, azt csak nagyobb, pl 15eFt feletti vásárláskor szükséges, és ez a telefon feloldas, ki kell, hogy váltsa a kártya, POS terminál PIN kod kerest.
Az alant levo táblázatban pedig szerepel Magyarország is, 15eFt-al. -
vlevi
nagyúr
válasz
Viktor0610 #5365 üzenetére
Koszi, sikerült a muvelet, 2 helyen vásároltam vele, és rendben volt minden. A wallet, és az OTP is kb pár másodperc eltéréssel jelezte vissza a tranzakciót.
Valahol azt olvastam, hogy nem kell feloldalni a telot, ugy is kell(ene) működnie, nos, nekem mindkétszer, 1-2 ezer forintos vásárlásnál, fel kellett oldani a kijelzot, másképpen nem ment, csak brümmögött. -
vlevi
nagyúr
sziasztok, nagyon uj vagyok meg itt, sokadik telefonom után, most már van NFC, gondoltam beallitom a Google walletet. Kártya számot, egadtam, stb, és most a kártya digitalizácio lépés után a telefonon csak körbe körbe homokóra, vagy tiz perce. Ez belehalt valamibe, vagy ez ilyen? Természetesen WiFi, és mobilnet is be van kapcsolva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- 256 GB-os csomagban jönnek a G.Skill legújabb tuningmemóriái
- Milyen okostelefont vegyek?
- YouTube
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Opel topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Mini PC
- További aktív témák...
- Univerzális 8-10" tablet tok Bluetooth billentyűzettel
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Apple MagSafe Charger töltőkábel - Új, csomagolásbontott
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Könnyebben megjegyezhető mobil számok, olcsón! /Yettel Telekom és One
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest