- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Az App Store-ban már kiütötte a ChatGPT-t a DeepSeek, tévúton az AI-szektor?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- iOS alkalmazások
- Óvatosan a Google Pixel 4a frissítésével!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz st3v3np3t3r #5530 üzenetére
Igen, de, ha még szöszmötöl valamit az eladó, és a terminál még nem kéri a kódot, csak 5mp múlva, addigra megint lekapcsol a kijelző.
Már rááll a kezem, hogy feloldom a zárolást, nagyobb összegekhez úgyis szükség van rá. -
vlevi
nagyúr
válasz st3v3np3t3r #5527 üzenetére
Igen, működik, de azt én már megszivtam egyszerkétszer. Bekapcsolom a kijelzőt, de mire oda érintem, addigra megint kikapcsol, ezért sikertelen a fizetés.
Egyszerűbb ujjlenyomattal feloldani a kijelző zárását, mert akkor van kb 1 perc, amíg fizethetek. -
vlevi
nagyúr
Nekem (Samu Galaxy A54) az NFC beállításainál nincs ilyen, feloldás beállítás.
Az viszont eddig elkerülte a figyelmemet, hogy a telefont fel kell ébreszteni, de nem kötelező unlockolni. Mivel az unlock az ujjlenyomat olvasóval kb ugyanannyi idő, mint megnyomni a bekapcs gombot, így szinte mindegy, hogy csak felélesztem, vagy unlockolom is azonnal...
-
vlevi
nagyúr
Bocsi, azthiszem, én indítottam el a lavinát
Ugy indult, hogy a Google wallet leírása szerint kisebb összegű fizetéssel meg a telefont sem kell(ene) unlockolni, azt csak nagyobb, pl 15eFt feletti vásárláskor szükséges, és ez a telefon feloldas, ki kell, hogy váltsa a kártya, POS terminál PIN kod kerest.
Az alant levo táblázatban pedig szerepel Magyarország is, 15eFt-al. -
vlevi
nagyúr
válasz Viktor0610 #5365 üzenetére
Koszi, sikerült a muvelet, 2 helyen vásároltam vele, és rendben volt minden. A wallet, és az OTP is kb pár másodperc eltéréssel jelezte vissza a tranzakciót.
Valahol azt olvastam, hogy nem kell feloldalni a telot, ugy is kell(ene) működnie, nos, nekem mindkétszer, 1-2 ezer forintos vásárlásnál, fel kellett oldani a kijelzot, másképpen nem ment, csak brümmögött. -
vlevi
nagyúr
sziasztok, nagyon uj vagyok meg itt, sokadik telefonom után, most már van NFC, gondoltam beallitom a Google walletet. Kártya számot, egadtam, stb, és most a kártya digitalizácio lépés után a telefonon csak körbe körbe homokóra, vagy tiz perce. Ez belehalt valamibe, vagy ez ilyen? Természetesen WiFi, és mobilnet is be van kapcsolva.
Új hozzászólás Aktív témák
- PR-Telecom
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AliExpress tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Gaming notebook topik
- Az App Store-ban már kiütötte a ChatGPT-t a DeepSeek, tévúton az AI-szektor?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest