Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
dptrsk
addikt
Érdekes módon se K&H, se Gránit, se MKB appra nem nagyon jön panasz, csak a Simple-re...
Persze az is benne van, hogy 10ből 5 használ Simple-t, s a többi 5ön osztozik a másik 3 app, de nekem akkor is furcsa, hogy csak Simple-s panasz van.Gránitot 2-3 hónapig használtam, nem volt vele semmi gond.
kb. fél évig használtam a Simple-t nagyjából 65-70%-ban volt sikeres a fizetés, számos alkalom volt, hogy elő kellett venni a kártyát, mert vagy eltűnt a digitális kártya az appból, vagy többedszerre is elutasított a terminál.
Jelenleg a K&H app-ját használom, kb. megjelenés óta, eddig 1 alkalommal hagyott cserben, a többi alkalommal semmi gond nem volt vele.Persze lehet, hogy a terminálok készültsége is magasabb most, mint régebben, de nem gondolom, hogy ezen múlik, hisz a legelején a Gránittal is minden rendben volt.
Az már egyéni preferencia, de én a mobilbankot használom és jobban örülök, hogy jelenleg nem kell külön egy app az NFC fizetéshez...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Exkluzív órák
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Fedora Linux
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Gamevice kontroller - iPad mini
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Apple MagSafe Charger töltőkábel - Új, csomagolásbontott
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest