- Poco X6 Pro - ötös alá
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
Új hozzászólás Aktív témák
-
PistiSan
addikt
Simple-t használtam én is hónapokig, nálam is voltak gondok a fizetéssel néha, rendszert frissítések után mindig újra kellett igényelni a kártyát, mert különben nem ment a fizetés, k&h appot használom amióta megjelent náluk a mobil fizetés, 2x volt eddig olyan hogy nem tudtam vele fizetni szokásos helyen, illetve több olyan boltban jártam már, ahol régi terminál van, és végül a kártyát kellett dugdosni. Simple-el sokkal több probléma volt nálam amikor használtam.
-
Bozek
nagyúr
K&H mobilbank (4,1):
"István Szabó - 2018. július 11.
Újabban nem lehet fizetni telefonnal nfc-vel.Terminalhoz érint,tárca pin beüt majd újra terminál és a válasz:ELUTASÍTVA egyszóval rossz"Norbert Orsós - 2018. június 24.
LG Leon 4G LTE: Többször nem tudtam fizetni, mert elfogytak a fizetési lehetőségek, azonban mobilnethez kapcsolódva a fizetési lehetőségek feltöltésre koppintva azt a hibaüzenetet kapom, hogy kapcsolódjak az internetre.Tényleg nincsenek vele bajok. Na meg a Play-es hozzászólások tele vannak olyanokkal, hogy nem lehet belépni, újra kell aktiválni, kilépés után lemeríti a telefont, stb.
A Gránit (3,4) meg megint egy érdekes alkalmazás, ahogy olvasom. Nincs ujjlenyomatos belépés, a mobilbanknál böngészőt nyit... Na meg ott is vannak egyéb bajok is:
Peter Dr. Kalman - 2018. június 29.
NFC használatkor kommunikációs problémát jelez. Újratelepítem, néhány alkalomig jól működik, majd ismét kommunikációs problémát ír az applikáció.MKB Pay (2,8):
Zoltán Tóth - 2018. július 18.
2 kártyát csináltam, de még egyszer sem sikerült vele fizetni. A nagy dirrel-durral beharangozott megújulás óta be sem tudok lépni az alkalmazásba. Totál káosz ez az applikáció, használhatatlan.És még sok-sok ilyen hozzászólás van a Play-en. És persze itt sincs ujjlenyomatos feloldás.
Ha az értékelések átlagait nézzük (beírtam zárójelbe), akkor is a Simple (4,5) a legjobb.
Hozzáteszem, nekem még nem volt gondom a Simple-el, csak amikor a SIM-kártya nem tetszett neki telefonváltáskor. Ma is fizettem vele gond nélkül.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Interactive Brokers társalgó
- Call of Duty: Black Ops 6
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- 3D nyomtatás
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Hálózati / IP kamera