Új hozzászólás Aktív témák

• heihachi
    addikt

Hát a sereg az nem alternatíva számomra, nem fogok mások kénye-kedve szerint harcolni, főleg nem a tök értelmetlen amerikai háborúban, ahol az utolsó lépésnél meghátráltunk. Mindig abban a harcban harcoltam, és azon az oldalon, amit én helyesnek ítéltem meg (persze ettől még nem feltétlenül az volt a helyes, tudom). Csakhogy így esély nincs heronak lenni, úgyhogy ez a része nem igazán izgalmas. Mellesleg, csak azért nem fogok egy harcban a piros oldalon eMagyarország ellen ütni, mert egy cikkben magyarázat nélkül valaki azt parancsolja.
    Cégem nem volt, alkalmazott voltam, az meg megint nem túl izgalmas. Az aranyamat fegyóra költöttem, így cégre sose jött össze.
    A sok idióta költözz ide, költözz oda, csináld ezt, csináld azt tett nekem be végül, ha mások barom elképzelései szerint szeretnék ugrálni, akkor ott a valós élet :)

Szerintem akkor lett volna izgalmas az egész, ha nekiugrunk az egész világnak. Először szövetségesekkel, aztán azokat is szépen leírtva. Szemét dolog, lehet, de hát ez egy stratégiai játék, cél a világuralom. És ha elbukunk, hát akkor így jártunk, de legalább egy jót játszottunk, volt miért küzdeni, volt miért összefogni. Most nehogymár azért szervezkedjek hetekig, hogy Burgerlandot visszaadjuk, hogy csak egy példát mondjak.

A karakteremre nem néztem rá 3 hete, gondolom épp éhen hal :D

Új hozzászólás Aktív témák