- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milyen név alatt vagytok regelve?
-
wednesday
őstag
válasz
Satan_Claus
üzenetére
Neem, az pont nem.
A ház az örök. Bár nem tom milyen fejlesztéseket akarnak majd belevinni a játékban. Van arról szó, hogy a ház is amortizálódjon. De jelenleg még nem olyan. -
wednesday
őstag
válasz
Satan_Claus
üzenetére
1 fegyver 1 ütés, ugyanolyan fogyó eszköz mint a kaja.
Ez működteti a munkahelyeket és gazdaságot. Termeljük a kaját, fegyvert, giftet, házakat és aztán "elfogyasztjuk" őket.
Nektek nem kell még fegyvert venni. Anyagilag kell felszívnotok magatokat, honnan majd lehet finanszírozni ezeket a kiadásokat. Na meg ha minél erősebb vagy annál nagyobbat is ütsz fegyverrel.
Szokott lenni egyébként állami szinten fegyverosztás. Ha van egy fontos csata, (mint pl: ami nemrég volt Central Hungary-ért, mikor tartani kellett a végsőkig : ) Akkor állami pénzeken kiosztanak a lakosság között fegyvereket, hogy minél hatékonyabb legyen a harc.Egon: Rendben.
Erre a játékra egyébként is napi 3-5 perc elég, azt kész ( ha nem valami vezető pozícióban van az ember). Aztán jön a következő nap. -
-
wednesday
őstag
Fizess elő a Hadügyi közlönyre. Ott adja meg a vezérkar az utasításokat, hogy merre hány méter.
Alul lent a híreknél láthatod is: Hadügyi Közlöny [05.21. 06:30] SGP - Üss fegyverrel Szegedért!
Na arra klikk és fent a jobb felsőbe: előfizetés. Így mindig a "posta ládádba" fog landolni az aktuális közlöny innen tájékozódhatsz. És a közlönyből nyílik is a link, hogy hol kell harcolni. Egyébként ma harcolhatsz ha akarsz, ha még nem tetted és nem voltál kórházban.
Arra figyelj, hogy 5X nyomd meg a harcod, És miután végeztél (ne hogy véletlenül benyomj egy 6.--at) ott a harc felett van a kórház link onnan meg gyógyít. És vissza is gyógyítja az elveszett 50 Wellness-t.
-
wednesday
őstag
Edzésre ne is költs aranyat.

Napi 1 db edzés és benyomod a üresen hagyott részt a 4 lehetőség közül, ami nulla arany.
Nem érdemes erre aranyat költeni, az arany majd a közös adakozásra lesz jó, mikor szarban vagyunk.
Vagy ha jól megy a szekér abból majd gyűjtesz házra. Felveszlek szerintem frend listába, meglesem, hogyan állsz. 
-
wednesday
őstag
Aranyat majd kapsz ha elérsz bizonyos dolgokat. Pl: 30 napig egyfolytában melózól minden nap. Magyarán 1 napot se hagyjál ki, hogy ne klikkelj a munkára. Ha bizonyos szinteket elérsz akkor is kapsz aranyat (illetve kincses térképet, ez a fejlesztők új hülyesége).
Ha meghívsz még játékosokat a játékban és elérik a 6. szintet akkor is kapsz aranyat. (Bár reméljük ezt majd megváltoztatják, mert rengetegen csalnak emiatt, az ellenségeink ipari méretekben.
)
A lényeg, hogy minden újonc vigyázzon a Wellnessére. Úgy látom itt sokan hullanak el. Inkább ne harcoljatok ha nem vagytok biztosak valamiben. Egy nap csak 1 harc. Max 5X ütni Full Wellnesről és utána kórház.Napi cselekmény munka+ edzés+ harc + gyógyítás.
Wellnes Kalkulátor
Itt láthatod, hogyan változik a wellnes szinted. Megadod a jelenlegi szintet, aztán, hogy milyen szintű kaját vettél, milyen szintű a házad(ha van egyáltalán), milyen szintű munkát végzel(kezdőnevelde az 1-es), edzel e vagy nem, és van e vállalatod( ami most úgysincs). -
Egon
nagyúr
AlterEgon néven regeltem, csak azért, hogy nehogy lenyomják az országot a románok...

Elmentem dolgozni. Aranyat hogyan lehet szerezni? Mit érdemes az első napokban csinálni? -
válasz
Satan_Claus
üzenetére
Más országokban is ilyen a helyzet.

A románok például teljesen körül vannak zárva. -
Satan_Claus
őstag
Huh, hogy mekkora fejetlenseg van itt magyarhonban. Szovetsegeseknek nem lett szolva, hogy az alfoldon kuzdjenek? Lengyelek most nagyon rohoghetnek rajtunk, hogy egy fiktiv tamadasra felhuztunk egy millas falat

-
Thome
veterán
Ennyire ne nézz már amatőrnek...

Majd újból regelek este.
A segítséget pedig köszi!Egyébként nem hinném hogy olyan sok idő kell hogy felálljak. Ugyanis elég ha a 40-es életerőt elérem, utána már tudok venni eü csomagot, ami 50-55-re nyom fel, mind ezt 1-2 nap alatt. Utána meg már nem játszom el ezt a kórházosdi dolgot még egyszer. Megvárom mi lesz a vége az üzenetnek, amit írtam az első linkre.
-
Ez rosszabb mint hittem.
Legolcsóbb és mindenki számára a legjobb megoldás, ha újból regelsz.
Ha innen próbálnál felállni, akkor, hetekig eltartana míg feljavulsz, addig nem fejlődsz, ráadásul nagyon sok pénzbe kerül (a magyar államnak is).
Bocs, hogy ilyen rossz híreket kellet mondanom.
Jobb lesz ha itt újra regelsz.
Előtte a régi kariból kilépés: Baloldalt az oszlop alján, logout gomb.
Én segítek akkor neked. -
ajaj
Jelentkezz itt: http://www.erepublik.com/hu/organization/2541842
vagy itt (nem röhög, van nekik SZOT-beutalo dolgozoknak, asszem ingyen): http://www.erepublik.com/hu/organization/2082010Máskor ne csinálj ilyent!
eRepes neved? -
Thome
veterán
Haliho!
Hol tudok egészségügyi csomagot venni? 30 az életerőm, végigtúrtam minden lapot, de sehol nem találok, csatatérnél írta anno hogy vehetek 2 goldért, de eltűnt a lehetőség.
Segítenétek?Előre is köszi!
-
Rocko007
aktív tag
Sziasztok!
2 napja csatlakoztam a játékhoz, csehur néven, jelenleg 7-es szinten állok.
Tetszik a játék, remélem, hogy újra nagy lesz ez az ország!
-
válasz
Satan_Claus
üzenetére
Nem így működik, 1,6millás falat is lebontottak már kevesebb mint egy óra alatt.
Ezt inkább egy falként képzeld el, amíg magasan áll, addig a védők állnak nyerésre, amikor a föld alatt van akkor a támadók. Amikor az időszámláló eléri a nullát, az a fal magasság számít. Köztes esetben hosszabbítás van, a fal lebontásáig vagy teljes felhúzásáig.
Csak a két millás fal a biztonságos.
Támadást mindig a hadügyi közlöny szerint végezd (vagy amelyik századnál szolgálsz, annak a tisztje mondja meg, hogy mikor és hova támadj)
Ez egy csapatjáték, egyedül nem megyünk semmire.
-
Satan_Claus
őstag
Egy kerdes: csatanal nem az a lenyeg, hogy egy kicsit tobb pontod legyen, mint az ellennek? mert most a romanokkal harcolunk, de mar +1.6millional tartunk, nem lehetne annak negy reszet mas csataban elkolteni valamelyik szovetseges oldalan? vagy ha sok a plusz, az jobban sujtja a romanokat?
-
válasz
Satan_Claus
üzenetére
Baloldalt az oszlop alján, logout gomb

Reglink: http://www.erepublik.com/hu/referrer/Dobo+Laszlo
hogy egyből barát légy

-
Na megcsináltam, működik.

-
válasz
Satan_Claus
üzenetére
csak az #erep szobában most vannak 60 fölött
kezdőknek ott van a #mentor szoba (lehet 15 percet is várni kell míg valaki jelentkezik)
este 8 és 10 között általában mindenki a saját század szobájában van
Kezdők a #matasz században kezdhetnek, itt általában este 8-kor kezdődik a nyüzsgés -
válasz
Satan_Claus
üzenetére
mibbit-en voltál már?
-
válasz
Satan_Claus
üzenetére
Legolcsóbb és mindenki számára a legjobb megoldás, ha újból regelsz.
Ha innen próbálnál felállni, akkor, hetekig eltartana míg feljavulsz, addig nem fejlődsz, ráadásul nagyon sok pénzbe kerül (a magyar államnak is).
Bocs, hogy ilyen rossz híreket kellet mondanom.
-
válasz
Satan_Claus
üzenetére
havonta egyszer előfordul, hogy eltűnik, ilyenkor pár perc után újból meg kell nézni
-
válasz
Satan_Claus
üzenetére
mennyi a wellnessed?
Amíg támadás alatt állunk, addig nem. Mert az ellenség csak lerombolná. Ezért kell Central Hungary-ba költözni. reggel kilenc előtt elutaztál volna oda, akkor még aznap lehet használni a kórházat. -
válasz
Satan_Claus
üzenetére
Este kilencre megcsinálom, ok?
-
válasz
Satan_Claus
üzenetére
Ha segítség kell szóljatok nekem.

-
hogyan csináltátok, amikor pont most van karbantartás?
-
Satan_Claus
őstag
Udv, en is regeltem, Almabor neven, de en mar haldoklok is

Aki netan regelne meg, mindenkepp Central Hungary-ba tegye a lakhelyet, mert csak ott van korhaz. En a dunantulrol sikeresen lekuzdottem a hp-imat 38-ra, aztan ugy maradtam. Kaptam egy repjegyet, amivel el tudtam koltozni Central-ba, de a korhaz ott valamiert nem akar meggyogyitani.
-
Mr.Csizmás
titán
üdv!
csatlakoztam az e-köztársasághoz, fritzkandur néven

-
mv
aktív tag
Megint van gyakorló harc. Erőlködnek a horvátok.

-
mv
aktív tag
Hadügyi Közlöny: Nincsen csata.
Jó lenne már horvát területeken harcolni. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
mv
aktív tag
Srácok, ismeritek a wellness kalkulátort? Ezzel ki lehet számítani, hogy milyen kaja, ház kell, hogy a wellnesst szinten tudjátok tartani.
-
wednesday
őstag
Igen asszem ez úgy működik, hogy 90 wellnes alatt nagyobb a növekedés ugyanazon kajával gifttel, házzal. És mikor átléped a 90-et akkor kevesebb. Lehet nem jól tudom, de úgy működik, hogy 90 felett 0.6-os szorzóval kell számolni.
Pl: Q1-es ház és Q5-ös kenyér: 0.6x1+0.6x5=3.6 wellnes növekedés. 90 alatt meg 0.7-es szorzó van (ha jól emlékszem).
Én arra törekszem, hogy a lehető legkisebb Q erősségű cégbe dolgozzak, aminek a fizetése még nem rossz. Sőt szerintem fontosabb ezt nézni és csak utána a fizetést.
-
Finwe
őstag
Köszi a felajánlásokat
közben felszabadultam de ma már megint támadás alatt volt a terület és odébb álltam. Sajnos a régi helyemre nem tudok még visszamenni.Ti tudjátok 90 fölött tartani a wellness-t? Én próbálok közelebb lopózni ehhez de mikor végre kicsit jobb lenne akkor többet von a munka vagy nem tom de nem tudom elcsípni a 90-et sem. Olvastam, hogy sok dologtól függ ez de aki 90+ban van az minden nap vesz wellness-t goldon?
Finwe
-
törölt tag
válasz
wednesday
üzenetére
szerintem direktbe akarta. nah ott szoktak menni a lehúzások. javasolt inkább goldot venni és onnan vissza...
pont annyit esik sajnos igen. q1 repülés -2 w.
a beragadt sztahanovista úrnak meg üzenem írjon már egy pmet blackgunz nevű orgomnak és küldök jegyet hogy hazajöhessen ingyé. -
wednesday
őstag
Mondjuk ez furcsa, hogy a pénzpiacon nem tudod átváltani a valutákat.

Az nem működik, hogy aranyat veszel aztán eladod érte más valutáért cserébe?
Vagy nem raknak ki olyan ajánlatot? Elképzelhető....
2 rep jeggyel esik mondjuk a wellnes, asszem 1 repüléssel (Q1 jegy) 2 egységet. -
wednesday
őstag
Ha HRK a pénznem akkor azért kell vásárolnod, a HUF-ot akarod HRK-ra cserélni?
Ha felmondasz és elutazol és utána találsz is munkát az új helyen akkor attól nem fog megszakadni a sztahanovista gyűjtögetés.
Az a lényeg, hogy minden nap dolgozz. De ha lehúzol egy munkanapot aztán költözöl és az új helyeden köv nap megint dolgozol akkor minden rendben van. Persze megvárhatod a felszabadítást én is megvártam, igaz csak 1 napot kellett várnom.
De aztán költöztem is el. -
Finwe
őstag
Hello!
Ha éppen el vagyok foglalva és ezért hrk a pénznem amiben fizethetnék a kajáért akkor mi a fenét csináljat? Próbáltam átváltani huf-ra de nem lehet. Költözni sem mert fel kell mondjak amit nagyon nem szeretnék mert már vagy 100+ napos hard wörkör vagyok. Még legelőször a mikor a románok foglaltak el akkor tudtam váltani pénznemet de csak 1x.
Finwe
-
wednesday
őstag
Hát ezt nem gondoltam volna.

A tegnapi nap után mikor elindult ellenünk ismét a csata, hát mondom ilyen nincs....
Most az a kérdés hogyan tovább?Egyébként a szőrőstalpú falkavezér azzal nyugtatta a sajátjait, hogy nekik van még goldjuk nekünk már nincs..hmm.

-
Central Hungary-ra ma elment cirka 24,6milla sebzés (POL+HOR)
Ebből 3,3millát a magyarok ütöttek.
1,8milla Románok (ők ütöttek máshova is, szerencsétlenek)
1,4milla Horvát (ők ütöttek máshova is, szerencsétlenek) -
Pikkolo^^
addikt
Csúnyán elvesztettük HK-t, most kellenek az újoncok a haza talpraállításához! Regisztálj!
-
Veszélyben a haza, gyertek megvédeni!!!!
eMagyarországot lerohanták az eRománok és eHorvátok.Írjon aki megakarja védeni eMagyarországot.
-
mv
aktív tag
Veszélyben a haza!
Emagyar polgárok, harcra fel! -
Finwe
őstag
4 csillagos kaját tolok és 3 csillagos helyen dolgozok. Ha nem tréningelek akkor éppenhogy tudom tartani a 80+-os wellnesst. Az 5 csillagos kaja többe kerül mint egy napi bérem. (és ez több mint bármely más helyen ahova menni tudok) Kizárt, hogy legyen türelmem taktikázni azon, hogy csak simán meglegyen a wellness.
stLhee: nem ismerem de ez is elég nekem

-
stLhee
csendes tag
Ejahant ismered? Ott még a pénz nem játszik, szerencsére. Az emberek egyenlőbbek

(Ez egy erep-klón, ahol ugyanúgy melózhatunk, tréningezhetünk, harcolhatunk, lehetünk újságírók vagy politikusok, sőt felfedezők is. Ha szabad és érdekel valakit, szívesen írok pár szót róla (esetleg küldök meghívót is
, bár szvsz lehet még anélkül is regelni).) -
Finwe
őstag
Hali!
Mi fenéért van, hogy hiába megyek a kórházba nem ad 50 wellnest, mindig csak annyit amennyit harcoltam? Így nem tudok majd visszamenni a 90+ tartományba. 3. napja van így.
Finwe
-
rgqjx
aktív tag
Mostmár legalább tudom rlazol, hogy honnan volt olyan ismerős a neved.
hmmm ráadásul fiatalabbként őstag...

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Dell notebook topic
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Napelem
- iPhone topik
- Milyen autót vegyek?
- LEGO klub
- További aktív témák...
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
- Dell OptiPlex GX520 SFF,Pentium D 820,512 MB DDR2 félkonfig
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
- LG UltraGear 32GS85QX-B IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- 27% - Erazer P20 GAMER PC! i7-14700F / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A ház az örök. Bár nem tom milyen fejlesztéseket akarnak majd belevinni a játékban. Van arról szó, hogy a ház is amortizálódjon. De jelenleg még nem olyan.

Vagy ha jól megy a szekér abból majd gyűjtesz házra. Felveszlek szerintem frend listába, meglesem, hogyan állsz.
)

( Az edzést azért ne hagyd ki!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

, bár szvsz lehet még anélkül is regelni).)