Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cskamacska

    addikt

    válasz cyberkind #114094 üzenetére

    Doom Steamworks cucc, így ez az összes PC-s aktiválás.

    "Mai lopós világ", meg szerintem csak a jogvédők, és a kiöregedett warezhuszárok képzeletében él még. :P
    Valamelyest belátok torrent körökbe, és úgy néz ki erősen megcsappant a (játékos) fekete piac támogatottsága. Rokonom másolt CoD2-vel kezdte, másolt CoD4-el folytatta, kapott tőlem Left2Dead 1-2-t, azzal el is volt évekig, majd belekóstolt az ingyenes DOTA2-be és le se rakta azóta se. Kezdeti csurrant pénzén(zsebpénzét kizárólag hardverre költi, játékot nem vesz) vett CS:GO-t, és a két Valve játék mikroseftelésével összejött neki már 150 Steamen vett játéka, többet költve rájuk mint amennyivel én támogattam Őgabenségét. :B

    Ellenpéldának barátom rokona tovább maradt a huszárkodás mellett, és mérsékelt töltögetés módján sikerült egyszerre kettő(!) torrentből szökkent ransomware-t bekapnia, egyik a dokumentumait gyalulta le, másik már nem volt ilyen válogatós. Így is jutott a kezeim közé a gépe, hogy "nem megy a Windows", ugye a második jó lemming módjára nekiesett a Windows mappának is, és csináljunk vele valamit tegnapra. Kapott egy formatot, mert nem volt mit lementeni..

    tl;dr: Ahogy látom, a F2P cuccok a csóró játékosok többségét simán felszívták(World of Tanks, War Thunder, DOTA2, Smite, TF2, Paths of Exile, Warframe, ilyesmik), a maradék pedig seftelve, bundlizva és cédékúcsbótozva is, de eredeti játékokkal játszik(a manapság népszerű multi cuccokkal nem is lehet másként, multi soha nem működött rendesen warezban), akik meg maradtak a kaptafánál, azok sokszorosan több vírussal kell hogy haverkodjanak, mint annak előtte.

    "Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"

Új hozzászólás Aktív témák