- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Bemutatkozott a Realme 14x
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Biztos. Az USD mindig nettó, mert államonként változik a forgalmi adó mértéke. Még a közértekben is nettó árak vannak kiírva, és az +x százalékot a kasszánál adják rá.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Dragon3000
veterán
A dolláros ár nettó szokott lenni, amúgy emag-nál 63e, alza-nál 66e a hűtő, hol az a nagy különbség az áfán kívül?
Amúgy attól, hogy a gyártó 150 dollárt adott meg az általuk linkelt oldalon meg 170 dollár, már eleve 20 dollárral drágább, mint amit a gyártó megállapított.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Én sem írtam, hogy sz*r lenne, hanem az mellett próbálok érvelni, hogy nincs értelme egy léghűtőre ennyi pénzt költeni. Van olyan hardver, amire megéri sok pénzt kiadni, meg van olyan, amire nincs.
Graphics linkelte a GN tesztet is, abból kivágok egy részletet. A szóban forgó hűtőt megelőzi a 360-as LF III, ami jelenleg legolcsóbb helyen 31k forint. [link] De utána 4 (!) fokkal lemaradva a Thermalright Peerless Assassin, ami kerül ~18k forintba és a teljesítményét ugyanúgy 25 dBA-n hozza. [link] A teszt még külön érdekes lenne, ha a Phantom Spirit 120 EVO és a Peerless Assassin 140 is szerepelne benne.
Én erre utaltam, hogy oltári nagy ráfizetés ez a termék és soha nem fog megtérülni ez a kiadás.
[ Szerkesztve ]
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Spórolós topik
- EA Sports WRC '23
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest