- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keitaro
addikt
probléma megoldva 5.1-es Catalystel nem csinálja... azért érdekes
-
Keitaro
addikt
ja, csak azért idegesít
lehet belenyomok majd egy 9600XT-t is hogy mit kezd vele
egy K8T800Pro-s alaplap azzal nem szokott sok gond lenni ilyen fronton. fura ez az egész. ha mindenhol szemetelne legalább tudnám mi baja van
Thx a hozzászólásokat
Egyelőre akkor driver csere és más típusú kártyával kukkolás van betervezve -
Keitaro
addikt
Akkor bővítem a tényeket. Két azonos típusú Viewsonic TFT van két teljesen azonos X800-al.
Mind a két gépen megfordul a hiba, az hogy mind a két TFT hibás lenne elég durva lenne
Azt még megnézem, hogy D-subon is vannak e ilyen problémák, de gondolom érthető módon jó lenne DVI-n használni...
A monitorok nem vadonatújak csak a gép lett cserélve alattuk és eddig nem volt ilyen hiba. De gondolom ha a monitor lenne hibás akkor az független lenne attól ami a képen van, márpedig tényleg csak a fekete windows hátteren csinálja. Legalábbis semmi máson nem vettem észre. Mint fent írtam pl kipróbáltam egy paintel hogy simán befestettem feketére az egész képernyőt, és bámultam, de semmi...
Míg az asztal szemetel
A másik gépen egy Win2k SP4 található, ott is jelentkezik a hiba, csak amíg az egyik gép fehéren szemetel addig a másik vörösen
Most jött ki új catalyst kipróbálom hátha -
Keitaro
addikt
up
-
Keitaro
addikt
Nincs szerencsém újabban a vasakkal
Van egy érdekes problémám :
Win elindul szép fekete háttér (nincs berakva semmi) és szemetel a kép. Csak a fekete háttéren. Be-be villan egy egy kisebb fehér vonal pl.
Első reakció : memóriahiba.
Csak ha az, akkor miért nem csinálja máshol? ha pl fogok egy paintet és csinálok vele egy nagy fekete oldalt vagy bármilyen színűt akkor semmi gond. Csak és kizárólag a fekete háttéren csinálja
Egy TFT a lelkem és DVI kábellel vannak összekötve. Több felbontást is megpróbáltam, mindegyiken produkálta, úgyhogy végül is maradtam a natívnál.
Egy Ati X800-as műveli, de két ugyanolyan kártya ugyanazt csinálja. (csak nem hibás mind a kettő)
Ha mindenhol szemetelne nem lenne kérdés, de én máshol eddig nem vettem észre mint írtam.
(XP SP2, X800 Zalman hűtéssel)
Valakinek ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xbox tulajok OFF topicja
- Aktívan készül az LPDDR6 és DDR6 szabvánnyal a JEDEC
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Formula-1
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest