Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Fotók, videók mobillal
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
teleahocipöm
senior tag
Nagyon utálom az Epsont, pár napja nyomtattam egy oldal feketét már újonnan berakott utántöltött patronnal láttam, hogy alacsony tintaszint a szinesekben, de nem kérte, hogy cseréljem. Erre most nyomtatnék, és készített a szövegből egy értelmezhetetlen fekete csíkozatot, csináltam egy fejtisztítást és kész már nem tudok nyomtatni, mert az összes szines kifogyott.
Sürgősen kéne nyomtatnom, erre jól megszivat. Ilyen tintazabáló nyomtatóm még soha nem volt, az előző nyomtatómban fele vagy talán még kevesebb volt a tintamennyiség, de simán kibírta egy szett patronnal egy évben, ebbe már a negyedik van.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MOST -20% az árából Canon SELPHY CP400 fotónyomtató
- Canon ImagePROGRAF TM-200 és Canon iPF670 PLOTTEREK (A/1 Plakátnyomtatók)
- 2 db Brother Orink TN2420 utángyártott toner eladó (1 bontatlan +1 db csak felbontott, de új)
- Eladó bontott és bontatlan utángyártott HP nyomtató patronok Deskjet 3920/3940/PSC 1410 nyomtatókhoz
- Eladó új, bontatlan sosem használt dobozos Canon Pixma TS3751i, fehér tintasugaras 3in1 nyomtató
Üzleti előfizetők hirdetései
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Apple MacBook Neo 13" 512GB Touch ID Indigó Bontatlan / 27% áfás ár
- BESZÁMÍTÁS! MSI X570 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Kolink Unity Lateral ARG 750W
- GAMER PC! i5-14500T / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 650w Gold!
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Sürgősen kéne nyomtatnom, erre jól megszivat. Ilyen tintazabáló nyomtatóm még soha nem volt, az előző nyomtatómban fele vagy talán még kevesebb volt a tintamennyiség, de simán kibírta egy szett patronnal egy évben, ebbe már a negyedik van.
atala