-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
atala
Topikgazda
Nem tudsz ellene mit tenni. Maximum elviszed szervizbe, ahol talán gyengítenek a nyomó erőn, de akkor meg fenn áll a veszélye, hogy nem fogja rendesen továbbítani a papírt a lap végén.
Még próbáld meg a vastag papír módot bekapcsolni.
Nyomtatóbeállítások - Karbantartás - Kiegészítő beállítások. -
Xbean
tag
Fejlemény: nyomtattam egy olyan képet, ahol csak a fótópapír felére esik a nyomtatás, nos kijelenthető, hogy nem a festékben hanem magában a papírban keletkezik a sérülés, ugyanis a papír nyomtatás nélküli felén is ugyanúgy folytatódnak a csíkok/sűrű pöttyök sorozatai pár centiméterenként sávokban. Érdemes lenne kipróbálni egy keményebb 200g/m2 papírral? Bár az itthoni 170-180as között nincs különbség.
-
atala
Topikgazda
Ha a fogaskerekek nyomai láthatóak, akkor az ellen azt tudod tenni, hogy nem használsz gyors nyomtatást. kiveszed a pipát a gyors elöl. Gyors nyomtatásnál a fej mindkét irányba nyom tintát a lapra. Ilyenkor nagyobb mennyiségű tinta kerül rá, és nincs ideje száradni.
Nekem egy régi transzferpapírnál volt ilyen. Akkoriban úgy oldottam meg, hogy egy kis PC ventilátort tettem a nyomtató tetejére. Nyomtatás alatt gyengén fújta a lapot, és megszárad a tinta mire a görgőkhöz ért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon! 500.000 Ft egyben az egész 18 mill. helyett
- Kyocera FS-4200DN illetve Ecosys P3055dn laser nyomtató kiárusítása!!!AkciÓÓ!
- HP LaserJet 3020 többfunkciós nyomtató
- EREDETI HP Tonerek ( 641A fekete , 641A Magenta , 415x cyan-magenta-fekete-sárga , 142a )
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest