- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
atala
Topikgazda
Akkor szerintem szivattyú gond lesz. Hacsak nem tömődött el teljesen a fej, de azt nem hinném. Esetleg még be levegősödhetett, de azt a fejtisztításnak ki kellene löknie.
Amit még kipróbálhatsz, hogy elkezdesz nyomtatni telibe valamelyik színt, pl a kéket. Megfigyeled, hogy mennyi idő után hallani a szivattyút, amikor rádolgozik. Utána elkezdesz nyomtatni telibe feketét, és nézd meg, hogy rádolgozik-e a szivattyú. Nekem A4-es nyomtatóm van, és ha telibe nyomtatok, kb 2-3 lap után hallani, hogy bekapcsol a szivattyú.
Nem ismerem a géped, lehet egyébként nyomtatás közben hallani a szivattyút amikor rádolgozik?
-
atala
Topikgazda
Láma kérdés, de az új patronon szabad a levegőztető nyílás? Olyan mint ha kevés levegőt kapna, és egy idő után a vákuum miatt nem engedné a tintát.
Annyira nem vágom a témát, de szerintem a szivattyú is lehet. Nekem kicsi nyomtatóm van ami szivattyús, és bizonyos időnként beindul a szivattyú.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Quadro FX 570 eladó
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged