Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
kigyi_23
addikt
válasz
PociAti
üzenetére
Van vízbázisú epson az ismerősi körben még és ott is ugyanezzel a hibával küszködnek. Fellevegősödést nem tartom valószínűnek mivel figyeltem a tintaszintet és legkésőbb 30% körül rátöltöttem, a tinta azért friss volt benne 35 000 oldallal nyugdíjaztam le szóval volt használva nem volt esélye a beszáradásra, kocsonyásodásra, radiátor nincs a közelben, nap nem süt be ide a hőmérséklet szinte állandó télen 20 fok körül nyáron kicsit melegebb 22-24 fok ez nem gondolnám, hogy probléma lehetne. Leghosszabb üzemszünet 3-4 nap lehetett amikor nem volt használva. Nyilván utódja pont ugyanezen feltételek mellett üzemel.
Nem a fej hibája miatt nyugdíjaztam hanem a teljes készüléket leírtuk nullára a végén már a wi-fi modul sem működött a papírtovábbító motor is lehalt, kihajtottuk a lelkét ez egy tesztpéldánynak lett szánva ahhoz képest jól is bírta. Utódja jelenleg 8000 oldal körül jár hibamentes egyik hibáját sem produkálja az elődjének és ugyanúgy van használva.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Saros (PS5)
- Bluetooth hangszórók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Eladó bontott és bontatlan utángyártott HP nyomtató patronok Deskjet 3920/3940/PSC 1410 nyomtatókhoz
- EPSON WorkForce ES-580WII profi szkenner
- Eladó új, bontatlan sosem használt dobozos Canon Pixma TS3751i, fehér tintasugaras 3in1 nyomtató
- Nyomtatók, Tonerek HP, Epson, Canon
- Canon ImagePROGRAF TM-200 és Canon iPF670 PLOTTEREK (A/1 Plakátnyomtatók)
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M1 Pro (2021) 16GB/500GB karcmentes 85% akku 353 ciklus
- Új Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR i7-13700H 14mag 16GB RAM 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Lenovo T14 Gen3 I5 1245U Refurbished - Garancia
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

atala