- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Aktív témák
-
-
adamsX
aktív tag
Na mindegy ugy is olyan lapot veszek amire jó.
-
adamsX
aktív tag
Hát ez így van ahogy modnod. Nem tudják máshova tenni.
-
.rewerse.
tag
vagy az abitnak nem kellene telepakolnia a proci kornyeket magas cuccokkal!! nem?
-
adamsX
aktív tag
nem tudom miért nem gyártanak egy olyan jó hűtőt mint a zalman de minden típusra megfelelő lenne. Vagy át kéne alakítani a hűtőt.
-
adamsX
aktív tag
Figyelj ugy vennék a hűtőt mint a cukrot. Mert azért nagyon sok embernek NF7-s - e van.
-
adamsX
aktív tag
Én még nem halottam erről a pasztáról de ha így modjátok akkor lehet hogy én is kipróbálom.
-
.rewerse.
tag
egyébként a zalman naon korrekten leírja, hogy melyik MOBO-ra lehet felszerelni..
[L]http://www.zalman.co.kr/english/product/product.htm[/L]
itt minden infó megvan róla! egyébként had ajánljam hozzá az Artic Silver5 pasztát! -
adamsX
aktív tag
azért is hajtogatom hogy nem válok meg a zalmatnól mert szerintem az a legjobb hűtő a hűtők között. Nekem ez a véleményem.
-
adamsX
aktív tag
nekem is egy NF7-s alaplapom van most per pillanat. De veszek mégegyet ami meg most van azt oda adom apámnak.
-
adamsX
aktív tag
Én úgy is epoxot fogok venni mert az bírja a legjobban a tuningolást. A zalmanról meg nem fogok könnyen lemondani. Számomra ez az átalakítás semmi. Úgy is megcsinálom.
-
Zoller34
aktív tag
Na a link szerint inkompatibilis a lapommal , szomorú :((
-
.rewerse.
tag
-
Savanya
addikt
Már párszor leirtam és máshol már kérdezted : Nem megy fel az EPOX 8RDA3+ -ra csak ha levágod az első csavarlyukig a tartót .
Nem vennék Zalmant inkább TT SilentBoost-ot 8RDA3+ -ra , vagy EPOX helyett vegyél ASUS A7N8X-E Deluxe-t arra tökéletesen felmegy .
[Szerkesztve] -
adamsX
aktív tag
Hát az nem olyan rossz mert nekem nincs még Athlon 64-em. Nekem majd csak 1 év múlva lesz. De tesómnak már megvan és nagyon fasza. Majd lehet hogy az ővét megöröklöm. De ez majd a múlté. Lehet hogy addigra már olyan gépek lesznek hogy én is tudok venni. De akkor már veszek mindeből újjat.
-
adamsX
aktív tag
Hát amit linkeltem képet az elég csak levágni és rámegy.
[Szerkesztve] -
intelfan
aktív tag
Itt van a Zalman CNPS 7000 kompatibilitási listája:
[L]http://www.zalman.co.kr/english/product/cnps7000a-462_motherboard_list_eng.html[/L]
A 8RDA3+ra ezt írja: Clip must be cut off to avoid interference
Ami rossz mert azt jelenti hogy le kell vágni a fém rögzítő elem végéből mert beleakad az alaplapon található kondenzátorokba. Ráadásul pont azokat a furatokat kell levágni róla amivel később az athlon64-es alaplapokra tudnád rögzíteni a hűtőt. :O
Az Asus A7N8X alaplapokra általában rámegy a Zalman hűtő. -
adamsX
aktív tag
Azt kell csak levágni és rámegy az epox-ra
-
adamsX
aktív tag
Azt olvastam és mondták is hogy rámegy. De nem vagyok benne biztos.
[L]http://netkozpont.hu/adam/zalman/zalman.gif[/L]
[Szerkesztve] -
nobufalo
tag
Ez a zalman valamelyik nforce2-es lapra rámegy????
-
adamsX
aktív tag
hello mindenkinek. Azért nyitottam meg ezt a témát hogy megtudjam ráfér - e a zalman hűtő az alaplapra. És ha már itt vagyunk akkor irjatok bele minden jót és rosszat.
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15 - eladva Pál úr kollégának, értékelésre vár
- Asrock B360M Pro4 microATX - elkelt TheCrafter22 kollégának, értékelésre vár
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF GAMING X670E-PLUS
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged