Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
Aktív témák
-
Peat;)
veterán
Remélem én nyitom ezt a topikot ,nekem hiányzik a kereső.Tegnap lettem tulajdonosa ennek az epox-nak,ultra 400 chipset,két passzív hűtés(mcp-n is ),eddig pozitív a véleményem.Akinek van ilyen lapja szeretném ha leírná mire számíthatok(azért vettem ezt a lapot mert gigabyte 7n400pro-t nem tudtak hozni:((( ,de így utólag nem bántam meg remélem nem is fogom) Gondolom a proci tuning jól megy a lapnak,csak nekem egy 1900+ palomino van és még 2-3 hónap mire egy 2500+ -os bartont akarok venni(azt a jelölésűt ami szinte bizti hogy megy 3200+-on),akinek már van ilyen bartonja is azt is írja le mennyire melegszik.Én majd egy GlacialTech 2510 hűtőt szánok rá,vagy inkább a pro-t?
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3108, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest