- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
aticime
csendes tag
Otletem a te bajodra nincs. Nekem egy asus A7V-m van. Benne 1.2 Athlon 266 fsb-vel. SCSI=19160 adaptec, ket IBM hdd es Yamaha cd iro. Hang SB Live Value, ASUS V6800 VGA, SMC 1211 TX/WL halokartya. A problema ott kezdodik, amikor a BIOS-t frissitem 1009-re. Az alaplapra integralt UDMA 100-as kontroller uj BIOS-a osszeveszik a SCSI kartyaval. Irtam az ASUS-nak nagyivben sz....k ra. Igy kenytelen vagyok regebbi BIOS-t hasznalni. Igy most eppen nincs bajom a geppel.Tamadd le az Epoxot, kutya kotelesseguk a kompatibilitasi problema megoldasa.
-
kismedve
csendes tag
Ebben én sem vagyok szakértő, de bizonyos helyzetekben szükség van egy terminátorra (Swarci rulez!) a SCSI kábel szabad végén.
Ez csak egy ötlet! -
guest
veterán
Milyen hangkártyád van?
SB Live? -
guest
veterán
Egy Epox 8K7A alaplapom van 1.3/200 Athlon procival. A gépemben van egy SCSI vinyó és SCSI író. A problémám ott kezdődik, hogy ha a proci csak 200 FSB akkor a SCSI cucc gyönyörűen műkszik. Abban az esetben, ha 1.3/266 procit teszek bele a SCSI teljesen megbolondul. A windows-ban a vinyó nem elérhető, (látja, de nem ad neki betűjelet) hülye kriksz krakszokat ad névnek. Az írót látja, de semmilyen programot nem hajlandó elindítani róla. (Windows hibaüzenettel elszáll). Amikor bekapcsolom a gépet a SCSI detect-nél 5-ből háromszor nem rendel betűjelet a vinyóhoz.
örömmel venném, ha valakinek lenne valamilyen ötlete, hogy miből adódhat ez a probléma.
Blade
Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gyúrósok ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Milyen monitort vegyek?
- Hívószám-hamisítás
- További aktív témák...
- DDR4 Kingston és Corsair 2x16GB 3200MHz CL16
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- Asrock B760M PRO RS
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest