Aktív témák
-
aticime
csendes tag
Otletem a te bajodra nincs. Nekem egy asus A7V-m van. Benne 1.2 Athlon 266 fsb-vel. SCSI=19160 adaptec, ket IBM hdd es Yamaha cd iro. Hang SB Live Value, ASUS V6800 VGA, SMC 1211 TX/WL halokartya. A problema ott kezdodik, amikor a BIOS-t frissitem 1009-re. Az alaplapra integralt UDMA 100-as kontroller uj BIOS-a osszeveszik a SCSI kartyaval. Irtam az ASUS-nak nagyivben sz....k ra. Igy kenytelen vagyok regebbi BIOS-t hasznalni. Igy most eppen nincs bajom a geppel.Tamadd le az Epoxot, kutya kotelesseguk a kompatibilitasi problema megoldasa.
-
kismedve
csendes tag
Ebben én sem vagyok szakértő, de bizonyos helyzetekben szükség van egy terminátorra (Swarci rulez!) a SCSI kábel szabad végén.
Ez csak egy ötlet! -
guest
veterán
Milyen hangkártyád van?
SB Live? -
guest
veterán
Egy Epox 8K7A alaplapom van 1.3/200 Athlon procival. A gépemben van egy SCSI vinyó és SCSI író. A problémám ott kezdődik, hogy ha a proci csak 200 FSB akkor a SCSI cucc gyönyörűen műkszik. Abban az esetben, ha 1.3/266 procit teszek bele a SCSI teljesen megbolondul. A windows-ban a vinyó nem elérhető, (látja, de nem ad neki betűjelet) hülye kriksz krakszokat ad névnek. Az írót látja, de semmilyen programot nem hajlandó elindítani róla. (Windows hibaüzenettel elszáll). Amikor bekapcsolom a gépet a SCSI detect-nél 5-ből háromszor nem rendel betűjelet a vinyóhoz.
örömmel venném, ha valakinek lenne valamilyen ötlete, hogy miből adódhat ez a probléma.
Blade
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest