- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Netfone
Hirdetés
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Csicsóka #9342 üzenetére
A heten a hajamat teptem, amikor a kepernyoovedo-fglrx-energy saving trio veletlenszeruen kirugta maga alol a samlit. Egyszeruen tobb napot toltottem el, mire kisakkoztam, hogy mi mivel akadhat. Az NV meg tenyleg par kattintas.
Pedig raktam mar ossze 3 disztrobol magamnak sajatot, amiben tobb volt a forrasbol forditott, mint a gyari csomag.
-
Azért a "működik"-től kicsit messze van. Inkább a meg lehet tákolni kifejezés az igaz.
-
Evek vannak vissza a normalis tamogatashoz. Evek ota visszatero hibakat keptelenek kijavitani az fglrx meghajtoban.
Kerdesem lenne a topic kozonsegehez, hatha valaki tudja a megoldast:
Linux + Brazos + XBMC. Az fglrx-ek (11-es szeriat problatam 11.4-el bezarolag) mindegyike tartogat valami meglepetest:
- ACPI es power saving engedelyezesenel ha a kepernyokimelo bekapcsol nem kepes magahoz terni a gep.
- Az fglrx szep lassan felzabalja a memoriat, fokent ha openGL-t is hasznalok. (Compiz vagy az XBMC gui-ja)
- 11.2 meg ez a legjobb, de a memory leak elegge zavaro
- 11.3 bizonyos videokkal ugral
- 11.4 nehany video szep kockasSzoval valakinek sikerult eletre lehelnie stabilan AMD APU-t linux alatt? Win7-el persze megy, de ne alternativa.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Éjszakai műszak
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Macska topik
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Trollok komolyan
- Windows 11
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest