- Mobilhasználat külföldön
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
Hello
Intel atom alapokon, illetve minél kisebb fogyasztású gépet szeretnék összerakni.
Tüzfalnak, routernak IPCop menne rá
2 Lan port kell neki értelemszerűen, mit javasoltok ? -
Core2duo6600
veterán
A windows Media center hol tartja a tv beállításokat, arra az esetre ha lehal a rendszer, hogy ne kelljen ujra beállítani ?
-
Core2duo6600
veterán
A tvtime nem kezeli a kártyát
be van a kártya rendesen állítva
amit az ivtv oldalán írnak, hogy hogyan teszteljem le az mukodik, és szép képet ad, ha vakon eltalálok 1 olyan frekit ahol van is adás
mert ugye közben nem látom.A freevo val is az volt a gondom, hogy nem igazán találtam hozzá leírást
ami érthető lett volna számomra
Ami meg a saját oldalán volt , végigcsináltam, ennek ellenére nem müködik, nem tud kapcsolódni a recordserverhez stb ...A Mythtv vel talán annyival jobb a helyzet, hogy van hozzá elég sok helyen elég sok minden
De ezzel együtt is, nem kellően részletes, olyan szempontból, hogy az is be tudja allítani, aki a linuxban teljesen láma, mint én
Próbálok keresni valami kereskedelni progit hátha azokkal könnyebben boldogulok, mert nem hiszem, hogy ami windows ban automatikus, ezt a linux alatt kinokkal lehessen csak elérniDe igen, HTPC frontendet keresek
Megköszönném azt is, ha a mythtv hez egy olyan oldalt tundál ahol lépésről lépésre le van írva, hogy mit kell csinálni vele
onnan kezdve, hogy letölöttem -
-
Core2duo6600
veterán
Linux alatt szeretnék egy normális tv néző pogit beállítani, odáig jutottam, hogy
a karit betelepítettem modulba megy szépen, de frontent, ill. progit eddig nem tudtam müködésre birni
a freevo val próbálkozom jelenleg
ez mindig azt mondja, hogy a recoerserver nem megy, holott megy
tehát beáíítási gondjaim vannak, nem ragaszkodom ehhez, lehet más progi is, de az fontos, hogy legalább annyira legyen grafikus, mint a Windows Media center
nem lenne hátrány, ha enné az MCE távírányítót -
Core2duo6600
veterán
erre valaki ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- BestBuy topik
- Nintendo Switch 2
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Túraautó topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Formula-1 humoros
- Okos Otthon / Smart Home
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- 24 Hours of Le Mans
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új csak kipróbált Smartech 55 139cm Qled 4K UHD Quantum tv google assistant,Netflix, stb
- Eladó garanciás,új állapotu projektorom kihasználatlanság miatt!
- BlackMagic Design Atem Mini/// Üzletből // Számlával és Garanciával
- Gyári garanciával FiiO M23 veszteségmentes lejátszó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest