- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Falcon75
tag
válasz
bajnokpityu #57296 üzenetére
Intel igp van a mini gépembe. A driver az Intel® Driver & Support Assistant (Intel® DSA) - val frissül rendszeresen havonta kb. , tehát mondható hogy folyamatos frissítéseket kap ami teljesen jó. (intel hd 620.) A kijelzőt - samsung tv - az Intel® Graphics Command Centerrel szintén nagyon jól be lehet állítani a megfelelő módon,ez max. felbontásban uhd 30 hz amit firmware frissítéssel sikerült elérni, de 24 hz re állítottam be. Namost a gpu film lejátszásakor kb. 90% felett duruzsol.A ventilátor nagyon pörög és maxon van. Ez a max. amit ki tudtam hozni ebből a gépből.Csere aktuális lenne már. A tv uhd 60 hz. De ha előrelátóan gondolkodom ahogy szerintem itt a fórumon is sokan teszik akkor 120 hz 12 bit színmélységű oled felé kellene kacsintgatni.... Kérdés hogy van e itt olyan fórumtárs akinek van ilyen konfigurációja ami nekem is kellene és gyakorlatban használja ill. prezentálná e esetleg?
-
Falcon75
tag
válasz
oszkarfincs #57288 üzenetére
Hdmi 2.1 kell elvileg a Dolby Visionhoz....
https://pcworld.hu/pcwmaster/mi-az-a-hdmi-21-es-miert-jo-nekunk-285398.html
Ez a link segíthet eligazodni....
-
Falcon75
tag
Sziasztok. Mini pc t tervezek venni amin van HDMI 2.1 kimenet. Olyasmi kellene ami 4k 120 hz et tudja. Utánnanéztem pár modellnek de csak 4k 60 hz van a leírâsokban. ILL. 8k 60 hz.
Ki mit javasol? Köszi.... -
Falcon75
tag
válasz
MasterMark #56209 üzenetére
Igen. Az erősítő
-
Falcon75
tag
válasz
MasterMark #56205 üzenetére
Az audio rendererrel lehet valami. A video jó
-
Falcon75
tag
válasz
-
Falcon75
tag
válasz
az van beállítva
-
Falcon75
tag
válasz
MasterMark #56199 üzenetére
Szereo lekeverést hol tudom beállítani?
-
Falcon75
tag
válasz
MasterMark #56199 üzenetére
pillanat. megnézem mégegyszer
-
Falcon75
tag
válasz
MasterMark #56197 üzenetére
-
Falcon75
tag
válasz
MasterMark #56194 üzenetére
https://www.free-codecs.com/download/mpc_video_renderer.htm
De ma megint nem működik. A hangokat nem játsza le....
Pedig be van állítva rendesen. -
Falcon75
tag
válasz
MasterMark #55994 üzenetére
Köszi. Rátalàltam. Mostanra az MPC VR rel már jól működik.
-
Falcon75
tag
Olyan asztali lejátszót keresek amelyen a lehető legstabilabb a lejátszás még akár hibásan kódolt fájlok esetében is, melyek más lejátszókon gyakran akadozást, lefagyást, szinkronhibát okoznak.
-
Falcon75
tag
A gép 2017 es és a fenti képen látható hogy 2018. 05.25.én kiadtak egy firmware frissítést ami vel a 4k HDR támogatás elérhető.Csak frissítés kellene szerintem de ahhoz nem értek.... Marad a szervíz.
-
-
Falcon75
tag
Üdv mindenkinek!
Tud valaki alternatívát mondani 4k HDR filmek hibátlan lejátszásához pc n. Htpc kategoriában barbone gépre gondoltam.... amd vagy intel platform lenne optimális? -
Falcon75
tag
A tévém csak mp3 fájt képes lejátszani audióba. Videóba lejátsza az mkv fájlokat is dolby digital és dts formátumig. Tehát bármennyire integrálják a tv ket mindenféle funkciókkal a HTPC hez képest csak korlátozottan tudja majd a fájlokat lejátszani. A HTPC szinte mindennel megbírkózik. True hd, dts hd MA, dts x, atmos. stb.... persze egy jó erősítővel természetesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- BestBuy topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tsarevna - Akciójáték a szláv mitológia alapján
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest