- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Hirdetés
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atocha
senior tag
Értem. Projektorral már tényleg nagyon hasíthat.
Nekem egyenlőre álom marad, örülök az LCD TV-nek is.
Távirányító? Huh fogalmam sincs. Sajnos egyenlőre a megfelelő szoftvereket sem ismerem, tehát ha ebben is tudnál(tok) segíteni, az is nagyon jól jönne.
Egyenlőre valamilyen wi-fi-s bill+egér lesz az irányítás, később pedig fejlesztünk egy távirányítóra. Szóval ajánlhatsz párat. -
Atocha
senior tag
válasz
wassermann #4778 üzenetére
Köszi hogy utánanéztél! Elvileg tényleg elviszi.
Az alaplap 15-25 W, a CPU Max. 45 W, 2,5" Wincsi átlag 2 W, ram passz - nem hiszem hogy sok lenne -, DVD olvasó nem lesz benne.
Úgy gondolom átlag 50 W kőrül fog fogyasztani, ami egész jó.
Az egész cuccban egy ventilátor lesz, amit később kicserélek majd egy komolyabbra, amihez majd jár fordulatszám szabályzó is. -
Atocha
senior tag
Nagyon örülnék ha kimérnéd a dolgokat. Izgat, hogy a 96W-os táp tényleg elviszi-e majd a rendszert rendesen. Bár reményeim szerint igen.
Megvagy elégedve a 780g+4850e kombóval? Mik a tapasztalataid és milyen házban van neked. Plusz a zajszint milyen? Csak a procin van ventid, vagy van máson is?
Bocs, hogy ilyen sokat kérdezek, csak nagyon ráindultam erre a témára.
Szinte mindenem megvan már, csak a lap hiányzik, ami kicsit húzós, de nagyon minőségi.Eredetileg egy divx-es dvd lejátszót akartam venni, de lemondtam róla, mert dvd-re nem fogom kiirkálni a filmeket az fix. Meg utána jöttek az igények az asszony oldaláról is, hogy ha htpc lenne, akkor ágyból internet nagytévén, meg ilyenek.
-
Atocha
senior tag
Sziasztok
Előre is elnézést kérek, hogy nem olvastam el közel 5000 hsz-t.
Most veszek egy J&W MINIX™ 780G-SP128MB [lap] alaplapot és tanácsot kérek az itt lévő régebbi motorosoktól.
Az épülő HTPC-én kizárólag film és netezés lesz. Játék kizárt, arra van más.
Tehát semmilyen teljesítményigényes alkalmazás nem fog rajta futni. Milyen AMD cpu-t tegyek bele, ami elegendő lesz számomra. Mindenképp egy X2-est szeretnék, egymagosokat már hanyagolnám.
Egy Mode Com Feel 202-es kisházba raknám bele és arra is kíváncsi lennék, elegendő-e a kis 96W-os táp a fent felsorolt tevékenységre.Előre is köszönöm a tanácsaitokat.
Atocs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest