- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Macrodroid
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
3P
tag
Szia!
Köszi a segítséget. Nagyon tetszik az XBMC. ATi alaplapi VGA van a gépemen az alap driverekkel elején pár film hibásan ment. Feltetem a legújabb Catalist csomagot, onnatól a kép tökéletes de a hang nem szolt, sőt a film meg akadni kezdett, ahogy AMD HDMI kimenetet válaszottam a hangnak. (TV-n kerestül szól a hang ezért kellett HDMI kimenet). Ezt nem tudtam megcsinálni. Ha SPDIF-re állítottam a hangkimenet akkor semmi szaggatás nem volt csak ugye úgy meg néma film.
Esetleg valami tipp?
3P
-
3P
tag
Sziasztok!
Tavasszal építettem egy ASUS M4A88T-I Deluxe + Sempron procira épülő HTPC-t.
Az alaplapon integrált ATi Mobil RadeOn HD4250 VGA van. Keresnék olyan média lejátszó szoftvert ami MKV és hasonló 1080p-s filmek lejátszásánál a VGA képességét használja ki.Sajnos nem vagyok jártas a témában, tehát nem bánám ha esetleg linket is adnátok a szofter letőltéséhez. Van egy rádiós billentyűzetem beépített egérpaddal (mintha noti lenne) és van hozzá egy rádiós távirányítom is. Windows MP-rel kitűnően működik, de az meg nem igazán használja ki a VGA tudását.
Tehát a fenti konfigra keresek Windows 7 64 bit-es oprendszerre MKV és h264-gyel kompatibilis médialejátszó progit ami a VGA-t használja erőforrásnak. Ha esetleg létezik magyar nyelvű felülettel az sem lenne hátrány mivel gyerek is használná. Persze az elsődleges funkció hogy VGA tudását használja ki fullHD-s lejátszáskor. A dizájn és a magyar nyelv csak másodlagos, persze nem elhanyagolható
.
Várom segítségeteket!
Köszönettel:
3P
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Gumi és felni topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Combos kis mini PC-vel jelentkezett a GMKtec
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Razer Kaira Fejhallgató (Vezeték nélküli) INGYEN FOXPOST
- Razer Blackshark v2 Fejhallgató (Vezetékes) INGYEN FOXPOST
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI Kitűnő Állapotban!
- ÚJ Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k (2025) - Gyári garanciával, számlával, ingyen szállítással
- ÚJ Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k (2024/2025) - Gyári garanciával, számlával, ingyen szállítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest