Keresés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• 3P

tag

válasz Osibaa #9603 üzenetére

Szia!

Köszi a segítséget. Nagyon tetszik az XBMC. ATi alaplapi VGA van a gépemen az alap driverekkel elején pár film hibásan ment. Feltetem a legújabb Catalist csomagot, onnatól a kép tökéletes de a hang nem szolt, sőt a film meg akadni kezdett, ahogy AMD HDMI kimenetet válaszottam a hangnak. (TV-n kerestül szól a hang ezért kellett HDMI kimenet). Ezt nem tudtam megcsinálni. Ha SPDIF-re állítottam a hangkimenet akkor semmi szaggatás nem volt csak ugye úgy meg néma film.

Esetleg valami tipp?

3P

• 3P

tag

Sziasztok!

Tavasszal építettem egy ASUS M4A88T-I Deluxe + Sempron procira épülő HTPC-t.
    Az alaplapon integrált ATi Mobil RadeOn HD4250 VGA van. Keresnék olyan média lejátszó szoftvert ami MKV és hasonló 1080p-s filmek lejátszásánál a VGA képességét használja ki.

Sajnos nem vagyok jártas a témában, tehát nem bánám ha esetleg linket is adnátok a szofter letőltéséhez. Van egy rádiós billentyűzetem beépített egérpaddal (mintha noti lenne) és van hozzá egy rádiós távirányítom is. Windows MP-rel kitűnően működik, de az meg nem igazán használja ki a VGA tudását.

Tehát a fenti konfigra keresek Windows 7 64 bit-es oprendszerre MKV és h264-gyel kompatibilis médialejátszó progit ami a VGA-t használja erőforrásnak. Ha esetleg létezik magyar nyelvű felülettel az sem lenne hátrány mivel gyerek is használná. Persze az elsődleges funkció hogy VGA tudását használja ki fullHD-s lejátszáskor. A dizájn és a magyar nyelv csak másodlagos, persze nem elhanyagolható :).

Várom segítségeteket!

Köszönettel:
    3P

Új hozzászólás Aktív témák