- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nova96
őstag
válasz
UsagiYojimbo #21760 üzenetére
Leírtam,a véleményem. Ez a kis kivágás, nem fog az ellenkezőről meggyőzni. ...
-
Nova96
őstag
válasz
UsagiYojimbo #21728 üzenetére
-Ami sz*r az sz*r.
-Senki nem mondta, de a 720p-s még akkor nagyon a méret, kevésf*sbitrátával.
-mi a forrás nem befolyásolja a végeredményt hoool, fogod a dvd-t átkonvertálod és hopp br lesz....de számít, miből mit csinálsz. És alap, hogy egy csapat nem csapja le a bitrátát.
-Egy film ami 1080p-be készült 4-5GB kezdődik....
-Igen, nem mindegy, de szerintem az IPS panelemen megtudom állapítani mi a jó és mi a rossz...talán.És egészről amit írtál, érdekes azt mondod lejátssza a 10-bitet, pedig elméletileg nem. Valami csoda géped lehet....vagy nem is tényleges 10-bitet nézel, nem lehet? Nem....kizárt, hogy ne legyen igazad.
Na mind1, én befejeztem. -
Nova96
őstag
válasz
UsagiYojimbo #21714 üzenetére
Amolyan kis off, de a második állítás meg nem igaz.
Nem, egy sz*r csapat 10-bites videót kéne nézni és/vagy, nem a hi 10-ről kéne szedni. Meg, alapból ahol egy 1080p br 138mb-t az régen rossz. Hiába 10-bites videó, egy br-nél alap a 600-800mb-t, amire azt mondod nem rossz. De egy 1-2 GB fájl a nagyon jó. Gondolom a thora-t nem kell bemutatni vagy utw.
Na mind1, bocsi az offot. -
Nova96
őstag
Üdv abszolút érdeklődés még csak, jelenleg egy kis brazos e450-el(HD 6470M 512MB) nézzek animét.
De, ez kevés a 10-bites 1080p br-hez (~5000+ kBit/s) videókhoz.
Mennyire lenne húzós egy rendszert csinálni ami megbirkózok vele?Ahogy láttam, épp erről megy a vita, kell e a téma ide a 10-bit-ről...szóval feltettem a kérdést. -
Nova96
őstag
Gondolkozok brazos netbook helyet egy htpc-t kéne vennem. Olvasgattam a és eddig ezt láttam jónak:
Lap:A75M-ITX, proci és vga: A6-3500 , Ram: 2x2GB DDR3 1600Mhz ez 44e ehhez még kellene a táp, a hdd +20 és a ház +10e az érdekelne ,hogy a táp mennyi lenne. -
Nova96
őstag
Üdv össze jött egy kis pénz, érdekelne 60e vagy kevesebbért milyet lehetne venni?
Régi winyó benne lenne,szóval ház egyenlőre egy rendes mert :
2 HDD,SSD-re gondoltam.
Szóval egyedül winyó nem kell. -
Nova96
őstag
LAP,VGA:Asus F1A75-I DELUXE
CPU integrált vagy benéztem valamit?
Lenovo q180 szerű házat nem tudtok linkelni?
És milyen tápot vegyek hozzá? És a HDD-k nasba legyenek valahol máshol vagy lehet egy helyen nem lesz hangos?
LIano nem lesz sokkal erősebb hogy érdemes legyen rá várni? -
Nova96
őstag
F2 körül belül mikor jelenik meg? Mert ha nyár körül addig kivárom, Akkor ne mini itx-be gondolkozzak azok nem olyan jó lapok? Nekem teljesen mindegy mert annyi fontos hogy: keveset fogyasszon is ne ilyen kocka,dvd lejátszó alakú legyen hanem ilyen állított olyasmi mint lenovonak a q180.
-
Nova96
őstag
Valamelyik cikkbe láttam ilyen állított házat valami hasonlóban gondolkodom. Hát a full hd film és minecraft egyedül ami játék kellene.( Xbox miatt)
LIano és intel oldalálról mikor jön az új gen? Mert annyira nem sürgős.
SSD térén egy 64GB-ra gondoltam.
És akkor konkrétan jelenleg ti mit ajánlotok? -
Nova96
őstag
Üdv előzőleg szerintem rossz helyre írtam szóval leírom újra.
Üdv HD film nézésre,netre,torrentre és néha minecraftra-ra használnám a gépet. Egy 23 ips monitora lesz kötve vagy egy tv-re.
Jelenleg érdemes e várni fog e kijönni valami új jó alaplap?
70-75e lenne a keret ha lehet ssd-vel, megoldható?(Ha hülyeséget írtam bocsi nem vagyok képbe.) Még annyi kérdésem van gépházak közül hol nézzek körül mert amiket találtam nem voltak valami jó darabok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest