- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HPAA
őstag
erre senki ? , vagy jó ahogy van ?
-
HPAA
őstag
A8-5500
Gigabyte GA-F2A85XM-D3H
8GB 1600MHz DDR3 RAM Corsair Vengeance Kit Blueilyen terveket szövögetek a belsőnek ,valami kivetnivaló , vagy csere más típusra ?
minden javaslatot érvet szívesen vennék -
HPAA
őstag
AMD Dual-Core A4 5300 dobozos Socket FM2 /AD5300OKHJBOX/ 12 190
vagy
AMD Quad-Core A8 5600K dobozos Socket FM2 /AD560KWOHJBOX/ 25 000mediaszerver,torrentkliens,szabad idejében video konvertálás is futna rajta, 7/24 ben menne terv szerint
mennyire fejlett energiagazdálkodásilag az a8 ,gondolom nem fogyasztana a csúcson a csak egy mp3 albumot streamelne alkalmasint ?
-
HPAA
őstag
válasz
canniball #19088 üzenetére
átolvasgatva több oldalt is találtam egy nyitott kérdést, hátha segít
szerintem az országban elsőként volt olyan lapom anno írtam is róla , akkor még senki sem tudta a választ
később kiderült , hogy a memória inkompatibilitása okozta, de hogy mi köze volt hozzá azt ne kérdezzétek
minden funkció tökéletesen ment azzal a rammal , hdmi viszont nem volt -
HPAA
őstag
válasz
Pista0001 #19503 üzenetére
köszönöm
igazából meglévő 5400as 2tb samsungok vannak ,jelenleg nas ban , amiket majdan szeretnék kiváltani
egyikük biztosan állandó lakó lenne a pc ben , usb3 as dokkolóm van jelenleg is , ezt használom
de ha nagy mennyiségben mozgatok adatot köztük a sata 3 meggyőzőbb lenne ,volt szerencsém kipróbálni és nagyon tetszett
a 8 pin pluszra visszatérve amit kiválthatok 4essel , a pco hoz az sincs , de gondolom molex ágról le tudom osztani
akkor az a 8 az tulajdonképp 2x ilyen 4 pines ? -
HPAA
őstag
üdv
barátkozom a gondolattal,hogy htpc /szerű/ gépet rakjak össze magamnak
pár kérdés felmerült már a leg elején
ASROCK sFM2 FM2A85X EXTREME4-M alaplap lett kinézve ,amihez viszont 120as pico psu ra gondoltam első körben de az alaplap leírásában Táp ellátás 24+8pin ATX szerepel
ez összehozható valahogy ?
illetve megoldható erről a tápról alkalmanként 2db 3,5" hdd kezelése is ? , maga a rendszer egy ssd-n ill 1 pendrive-on lenne
a nagy hdd-k felpörgetéséhez elegendő ez a pico ? -
HPAA
őstag
remélem nem leszek magkövezve érte
,hogy ide is kiírom , de kihasználatlanság miatt megválnék kb 1 hónapos konfigomtól
25W fogyasztás , teljesen zajtalan , nincs mozgó alkatrésze , minden darabja garanciális , csak épp nem használom ki /maradtam laptop vonalon/
még 1x elnézést , de többen kerestek itt hasonló konfigot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Yettel topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest