- Google Pixel topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
OddMan
őstag
Bocs, hogy itt kérdezek konvertálással kapcsolatban, de talán valaki tud segíteni. Van egy 23.976fps-es film és egy 30fps-es magyar szinkronhang hozzá. Lelassítottam 30fps-ről 23.976-ra a hangot, hogy passzoljon a képhez, de sajnos a nagymértékű lassítás miatt nagyon mélyek és furcsák lettek a beszédhangok. Meg lehet ezt máshogy oldani? Esetleg újra kellene kódolni a képet? Amúgy jelenleg azért álltam ennek neki, mert a 23.976fps-es képre rá van erőltetve a 30fps, de ugye amikor a kamera mozog, akkor borzalmasan akadozgat a kép, ezt a mikroakadozást biztosan mindenki jól ismeri, amikor a video fps és a képmegjelenítő frissítési frekvenciája nem egyezik meg pontosan.
Szóval a kérdés, hogyan tudom megoldani ezt a problémát, hogy a hangszín megmaradjon és a kép se akadozzon? -
OddMan
őstag
Hozzám került egy Gigabyte BRIX GB-BXBT-1900 kocka PC.
A kis brix-el van egy olyan probléma, hogyha A/V (receiver) erősítőhöz csatlakoztatom a HDMI portját, akkor azonnal összeomlik rajta a windows.
Próbáltam Win8Pro-x64, Win8.1Pro-x64 windowsokkal. A legfrissebb HD Graphics és pár régebbi driver-el is. Többször újra is telepítettem ezekkel az op-rendszerekkel, de az sem segített.
A hibaüzenet típusa: SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED (igdkmd64.sys).
Ha kikapcsolom az erősítőt, akkor tudom csatlakoztatni a kockát, de amint visszakapcsolom az erősítőt, azonnal összeomlik a windows.
Első körben megpróbálom majd kicseréltetni ezt az eszközt, mert lehet csak egyedi hardver hiba, de az is lehet, hogy driver gond és az összes ilyen eszköz lefagy, ha A/V erősítőre kapcsolják.
Ha a plazma tévémre kötöm, akkor működik a HDMI kapcsolat, bár ha kikapcsolom a tévét, akkor is néha összeomlik a windows.
Használ itt valaki J1900 CPU-val szerelt HTPC-t, ami erősítőhöz van csatlakoztatva? Kíváncsi lennék, hogy másnak mi a tapasztalata ezen a téren. -
OddMan
őstag
A winlirc-0.9.0g kompatibilis a 64bit-es Windowsokkal pl.: Win7x64, Win8x64, Win8.1x64?
Próbálom a régi vevőmet a soros porton beizzítani, de egyáltalán nem működik, nem veszi a jelet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Linux kezdőknek
- Milyen egeret válasszak?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- NBA és kosárlabda topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest