-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
New Age
csendes tag
Köszönöm a hozzászólásokat.
Egyik kérdésemhez kapcsolódó cikk: LGA775 Low Profile Heatsink Roundup
-
New Age
csendes tag
Sajnos részemről kezdem elvetni a Zotac ION 330-as alaplapot mivel a terratec féle DVB-C USB-s vevőt itthon nem lehet kapni így maradnék egy PCI-os DVB-C vevőnél.
Így adódnak maradnak a geforce 9300 chipsetes alaplapok core2 duo-val (esetleg celeron - bár gyanítom annyival kevesebbet nem fogyaszt) /Geforce chipset a CUDA miatt és így nem kell külön videokártyát venni/.A kérdéseim:
1) Mivel az ion-os úgy terveztem, hogy állandóan ment volna (20-30W havi 1200-1300 Ft-ot jelent a villanyszla-n) azonban néztem ipon-os teszten, hogy a zotac féle geforce konfig idle módban (3GHz-es core2-vel) 90W-ot evett. Szeretném standby-ban (esetleg hibernate) használni egy ilyen konfigot. Mennyit fogyaszt ilyenkor és mennyi idő mire magához tér a windows? (vista vagy win7)
2) Mivel a tv alatt lesz a htpc, de szeretném a monitorral is öszekötni ezért sajnos kell 11m DVI kábel (jellemzően itthon lehet kapni 10 és 15m-t külföldön persze van pont 11m-es is). 15m DVI kábel esetén kell már vmi erősítés (1920x1200) vagy simán viszi a kábel minden gond nélkül?
3) Milyen _nagyon_ csendes (felőem akár 30cm-es
ventivel) core2 ventit tudtok ajánlani? Kicsit aggódok a zajszint miatt: vinyó ventik (8 vagy 12cm) + tápventi + extra ház venti (8 vagy 12cm) + tápventi. (Vinyók 2.5" laptop vinyók lesznek szinte zéró zajszinttel)
Eseteg tudtok ajánlani vmi nagyon csendes 8-12cm-es ventiket (eddig nekem a Zalman ZM-OP1 vált be 5V-on). -
New Age
csendes tag
Hali!
Én pont fordítva vagyok. Elmúlt 4-5 év asztali készüékei után most inkább HTPC-t csinálnék (ami mellesleg teljes értékű gépként is használnánk).
(Van is itthon PCH A110, mediatek MT1389 chipsetes playa-ból vagy 20db, két BD playa, sunplus stb)HTPC-hez kapcsolódóan:
Hosszas nézegetés után ANTEC NSK1480 házat néztem ki. Tud vki mo-i forgalmazóról, boltról ahol ez a konkrét típus kapható? Google értelmes találatot sajnos nem adott.
Előre is köszi.
New Age
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Windows 11
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Epson EH-TW610 Full HD Projektorok, eredeti lámpával, kevés lámpaórával! (500 / 580 )
- LG NanoCell 50NANO759PR
- Eladó Denon AVR-X6400H prémium házimozi erősítő 11.2 csatorna Auro3D Atmos HDR DV stb
- HyperX SoloCast gaming USB mikrofon
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged