- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem lesz iPhone 19
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osibaa
senior tag
Nekem van mindkettő (ION+Atom és Brazos) és videót nézni, zenét hallgatni, fényképeket nézegetni mindkettő megfelel. Ha Windowst használ az ember, akkor szerintem mindegy melyik, bár nekem a Brazos jobban bejön, mert kevésbé melegszik.
Ricc0: példa konfig
Mini-ITX lap (ION/Brazos) - 25K
2 GB DDR3-1333 - 5K
Mini-ITX ház, passzív táppal - 15K
Venti, gagyi távkapcs / billyentyűzet - 5K
ODD és HDD igény szerintSzal 50K-ból + HDD ki lehet hozni egy ilyen kisgépet.
-
GerykO
aktív tag
Ha valamiről nem tudsz konkrét információt jobb lenne arról nem teli szájjal zöldségeket beszélni!
Ugyanis az utóbbi időben semmi baja nincs linux alatt sem az AMD cpu-knak, sem az AMD gpu-knak. Sőt továbbmegyek, képzeld van a neten olyan XBMC-live verzió -ami ugyebár ubuntu alapu-, amibe integrálták a catalistot, és alapból be van élesítve a gpu-s gyorsítás is. Ami megy pl a Brazoson is -ugyanis ez is egyre fontosabb, de arra a 3~4% linux felhasználóra eddig nem igen gondoltak, aki a piacuk igen kicsi részét képezte, de ez megváltozott. 22-23ezerért már van APUs alaplap ami mellé pl elég akár 1 GB memória, de a jövőre gondolva 2 GB az ajánlottabb. Szóval ha csak és kizárólag HTPC célra épít valaki felesleges ennél erősebbet összetenni, mivel itt csak 35~40W max fogyasztása van a teljes rendszernek 1 vinyóval, ezért szerintem elég korrekt.
És én meg Intelre nem építenék a 23.987-as hiányossága miatt. De nem ezt szajkózom, hanem azt, hogy mire miért érdemes. És az az 50-60 az konkrétan miből is állna? Mutatsz te is valami példát, mint én a linkekkel?
És ide is linkeltem már képminőséggel kapcsolatos teszteket, ráadásul Intel, és nVidia által pénzelt oldalról, ahol az AMD megoldásait hozzák ki győztesen, képminőségben elsöprő eredményekkel. Vedd a fáradtságot és lapozz vissza egy párat.Nem ellened irányult a hozzászólásom, de elegem van a sok Intel szemüveges emberkéből -az nVidiásokból, és az AMDsekből is-, aki azt hiszi csak az a cég létezik. Nézd meg az adott szegmensbe tartozó megoldásokat, és az ÁR/TELJESÍTMÉNY/FOGYASZTÁS paraméterek alapján válaszd a legmegfelelőbbet. Amíg nem így teszel, az adott márkád topikjában osztogass tanácsokat, és ne pedig egy olyan fórumban, ahol konkrét célirányos gépre keresik a legköltséghatékonyabb, legmegfelelőbb konfigurációt!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Milyen autót vegyek?
- BestBuy topik
- World of Tanks - MMO
- Torrent meghívó kunyeráló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- EAFC 26
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- KZ AN01 Bluetooth fülhorog + KZ AM16 HiFi fülhallgató eladó!
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Hibátlan , csak kibontott Fiio BTR17
- Audioquest kábelek RCA, LAN, Optikai
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- 32 GB-os DDR5 laptop RAM garanciával
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest