- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Apple Watch
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Így teljesít a Nubia Z80 Ultrában az új Snapdragon
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Igen, csak ez finoman szólva nem HTPC irány, a dvga sem, de ráadásul egy 550 erősségű kártya...
Nálam - de sztem 10-ből 9 HTPC-be:
- Be se fér a házba
- A tápnak is sok lenne
- A hűtést szintén agyonvágja
- Árban is rögtön 3x szorzó a prociraIgazából ha azt nézem ugye a HDMI 2.0 csati és támogatás hiányzik, ami nem kérne se helyet se extra áramot. Meg a feature: HDR mennyenki'. Az se kér enni.
Így a mostani, sima G3900-hez képest - ami 20-30W-ból elvan egy pár cm magas ITX házban - elég brutál.
Most ugrott be, hogy talán a Gemini Lake tud már natív 2.0-át. Bár ott meg csak HD 605 van, papíron az nem HDR képes... ez is próba alapján derülne ki.
Viccet félretéve: droidos player mit nem tud? 4k-t, 60p-t HDMI 2.0-án tudnakha nem tévedek. HEVC main10 megy nekik, kadenciahelyesség is tudtommal. HDR?
-
fonok87
aktív tag
Hali!
Kis segítséget kérnék, én éppen a legolcsóbb (vagy legalábbis kompromisszumos) megoldást keresem HTPCre 4k HDR tévé alá. Valószínűleg win10 alapon.
GT1030-al mi a baj? Átnyálaztam a topicot meg feltúrtam már a fél internetet, az egyetlen hátránya amit találtam a 2GB VRAM, úgy tudom a Netflix 4k-hoz minimum 4GB kell (ami nálam valószínűleg nem lesz szempont). Ha viszont egy drágább kártyát mondasz a legjobbnak, itt valami disznóság elkerülte a figyelmem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Gurulunk, WAZE?!
- Tőzsde és gazdaság
- One mobilszolgáltatások
- Rekordeladásokkal állt talpra a Tesla, küszöbön a „filléres” Model Y
- Bluetooth hangszórók
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Windows 10
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- Bomba ár! Asus K72F - i3-370M I 4GB I 120GB SSD I 17,3" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest