Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel topik
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bikmakk
tag
válasz
band1103
üzenetére
Na ne mondd már, hogy Te abból azt olvastad le, hogy az AMD-k teljesítménye jobb

Ez most pont nem volt jó összehasonlítás, mert olyan mintha azt mondtad volna, hogy a Balaton azért mélyebb mint a Bajkál tó, mert tetszőleges mélységbe mutatva mindig tudsz a Bajkál tavon olyan mélységet mondani ami közelebb van a vízfelszínhez.
Sarkítva: bármilyen AMD-t választok mindre azt mondod hogy Pentium I és már nyertél is
De fordítva már nem működne a dolog: ha én mondok egy tetszőleges Intelt nem mindnél tudsz mondani jobb AMD-t és és ha pedig Te mondasz egy AMD-t akkor bármelyiknél lehet jobb Intelt mutatni. Ebből a szempotból legalábbis. (És ha valamit mindkét irányba igazolok az már a matematikában is bizonyításnak számít
)Plusz egy szóval sem mondtam hogy az Intel jobb lenne, csak azt, hogy ha félretesszük az árat ás a MHzeket és csak azt nézzük %-ban melyik processzor van kevésbé kihasználva HD lejátszás közben, akkor Intel a válasz. Ebben jobb, nem abszolut jobb. Ki-ki a saját igényei szerint választ, az egyéb célok alapján, teljesen mindenre kiterjedően nem is lehetne jobb gyártót választani, az egyik ebben jobb, a másik abban, itt most azért írtam a HD lejátszásról mert ez egy HTPC-s topik.
Egyébként pedig ki mondta hogy elmúltam 10 éves

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- A jövőre utal a CoD: Black Ops 7 egy új beállítása?
- Apple MacBook
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Home server / házi szerver építése
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Káprázatos űremléket állított Jeff Bezos az édesanyjának
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Sarkítva: bármilyen AMD-t választok mindre azt mondod hogy Pentium I és már nyertél is
)