-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
robi222 #46292 üzenetére
Köszi a tapasztalatokat!
Még nem próbáltam a JRivert, pedig tetszik, a bakancslistámon van.
Én az EGL-es Kodi hangjával is elégedett vagyok. A telepítési leírásban van egy sor, ahol Linux alatt lehet magasabb prioritást adni az audio vonalnak. Szoktam is.
Akár még zenére is jó lehet így a Kodi hangja, ha pl. UPnP-n küldöm rá a zenét a szerverről. Már csak a HTPC-m tápellátását kell rendbe raknom. A ház saját paneltáp + külső kocka kombóval sem rossz, de azért érzem, hogy fedett, és hogy jobb is tudna lenni jobb táplálással.
By the way: tegnap láttam, hogy a HD Plex HiFi paneltápja frissült, most már 250W helyett 300W-ot tud és az ára változatlan!
Ugyan így a nagy lineáris tápjuk is 300W --> 400W frissítésen esett át (és már Németben készleten is van).
(#46293) obga:
Igen, gyanús, hogy a frissítés kefélt el valamit a rendszeredben. Ha úgy is hardveres változások jönnek, akkor javaslom az újrarakást 16.04 LTS-sel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Reklámblokkolók topikja
- Legyártotta az első wafert a TSMC arizonai gyára az NVIDIA számára
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Házimozi haladó szinten
- Ubuntu Linux
- Béta iOS-t használók topikja
- Háztartási gépek
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! Új SONOS ACE - Dolby Atmos vezetéknélküli fejhallgató, dupla BT, Sonos rendszer nélkül is m
- Epson Europe EB-2247U - 4200 Ansis projektor - távirányitóval
- Eladó Sony Ult Wear Fejhalgató
- Harman Kardon citation 300 bontatlan új.
- ! Akció ! - Klipsch R-120SW Mélynyomó / Subwoofer - 1.5 év garanciával
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3680, 100% Akkumulátor
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő