Hirdetés
- Légből kapott hírünk van képekkel
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Yettel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sera26
aktív tag
Köszönöm a válaszodat.
Alapvetően még én is kezdőfázisban vagyok,de úgy gondolom,hogy a ház az egyetlen amibe nagyobb összeget fektetnék,mivel az,ha jó választás,akkor nem 1 évre szól. Persze az ésszerűségnek is vannak határai,mivel 100 ezer forintot,ha lenne annyim sem adnék ki egy házért. Olyan 60.000 max. ami még számomra belefér. De ez legyen igényes, minőségi és persze távirányítós
Az alkatrészekben hasonlóan gondolkozom, mint te. Gondolok itt arra,hogy azért alkalomadtán játszani is lehessen rajta. Igazából a fogyasztás nem nagyon érdekel.
Az,hogy melyik házba mi fér el...idáig még nem jutottam el.
Ami felvetettél jogos...nekem is könnyebb lenne,ha látnék ötleteket másoktól. Főleg az itthoni viszonylat érdekelne,ki mit rakott a HTPC-jébe. Sajnos a videómegosztókon lévő külföldi megoldások eléggé költséges dolgok (lsd. a fenti linkemet). Nyilván nyugaton más kategóriában gondolkoznak az emberek.
További jó keresgélést!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Linux kezdőknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- New World - az új Amazon MMORPG
- Gumi és felni topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox tulajok OFF topicja
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Olcsón hozhatod ki a maximumot régebbi Intel CPU-kból
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest