- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
hétalvó
üzenetére
Tök mindegy. VGA-k cserélgetésével Kodi szerű, illetve EVR szintű lejátszókkal mindenféle képjavítók nélkül placebon felül 1-2% differencia lehet. Főleg tök egyforma megjelenítési algoritmusokkal. Minden további user error. Egyértelműen jobb képminőséget, ami nem pusztán vélt, hanem valós is egyben, már kitárgyaltuk mivel lehet elérni.
Fenti kijelentésekkel magad vered át, de addig jó amíg nem látod sokszoros nagyítással az nVidia pl Kodi alatt nyújtott algóinak képét.
Nem csodálkoznék rajta, ha azoknál felskálázáskor mai napig jobb lenne bármelyik belépő Intel Haswell felett. Bár az igaz, hogy a legújabbakat még én sem láttam, de már kint vannak a HEVC-s Radeonok, úgyhogy önszántamból nem is fogom. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Bittorrent topik
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 855 G8 - Ryzen 7 5850U I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Lenovo Thinkpad 13 G2 Intel i5-7200 laptop (hibás)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem csodálkoznék rajta, ha azoknál felskálázáskor mai napig jobb lenne bármelyik belépő Intel Haswell felett. Bár az igaz, hogy a legújabbakat még én sem láttam, de már kint vannak a HEVC-s Radeonok, úgyhogy önszántamból nem is fogom. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)